Dà© vacature voor reislustige en kritische Kids Vakantiedetectives!

Met de zomer- en herfstvakantie vlak voor de deur is het Kids Vakantiegids team continue op pad om de leukste vakantie adresjes voor gezinnen met kinderen te checken. Op de redactie worden we overspoeld door uitnodigen van pretparken en super kindvriendelijke vakantie adresjes. Hierdoor is de redactie van Kids Vakantiegids per direct op zoek naar versterking van het ´Kids Vakantiegids on tour@‘˜ team.

Kids Vakantiegids heeft daarom een vacature vrij voor kinderredacteuren die het te gek vinden om gewapend met een camera en een kritische blik pretparken of vakantieadresjes te checken en hier een report over te schrijven. Natuurlijk mogen Kids Vakantiedetectives hun familie meenemen!
De reports worden geplaatst op Kidsvakantiegids.nl bij alle vakantie beoordelingen van onze Kids Vakantiedetectives over de meest favoriete vakanties voor kinderen. Bovendien verschijnen de aller-allerleukste dagjes uit en vakanties voor kids in het volgende Kids Vakantiegids magazine.

Kinderen tot 12 jaar kunnen zich tot 1 augustus inschrijven als gastredacteur voor Kids Vakantiegids via post(apestaartje) kidsvakantiegids.nl, samen met een motivatie waarom zij denken geschikt te zijn voor de bijzondere Kids Vakantiedetective vacature. Kinderen die geselecteerd worden als gastredacteur mogen als Kids Vakantiedetective op pad om een vakantie report te schrijven.
Voor de aankomende gastredacteuren van Kids Vakantiegids staan onwijs leuke vakantie adresjes in het ´Kids Vakantiegids on tour@‘˜ programma. Zo kunnen zij onder meer naar pretparken zoals Walibi World en Speelland Beekse Bergen. Er staan zelfs hele weekendjes weg op de lijst, zoals een pretpark vakantie naar camping Duinrell en een actief gezinsarrangement van Stayokay geheel naar eigen keuze.

Kids Vakantiegids
Kids Vakantiegids magazine is samen met de website www.kidsvakantiegids.nl het grootste vakantieplatform voor kinderen en families. Kids Vakantiegids speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun familie om een kindervakantie of uitstapje te zoeken die past bij de vakantiewensen van het hele gezin.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Kids Vakantiegids, Marlotte Lubbers via volgend nummer: 0315-342012 of per mail: [email protected]