Persbericht
Silvolde, 26 november 2009

Kids Vakantiegids zomervakanties 2010 in de winkel

Een spetterend nummer bomvol waterpret, avontuurlijke vakanties en het laatste kindervakantie nieuws!

In de nieuwe special Kids Vakantiegids zomervakanties 2010 vinden reislustige kids en families de leukste vakantietips voor het komende vakantiejaar. De Kids Vakantiegids staat vol met waanzinnige waterpret, avontuurlijke reizen, gave weekendarrangementen, coole uittips, het laatste kindervakantie nieuws en alles over de verkiezing Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2010 rond de Vakantiebeurs met superster Yes-R!
Relaxen & Spelen
Echte waterratjes vinden een uitgebreide special over ultracoole waterparadijzen in Europa en een top 5 van hotels met mega waterparken in Turkije. Voor liefhebbers van pretparken heeft de redactie van Kids Vakantiegids de coolste pretarrangementen en dagjes uit op een rij gezet.
Avontuur
Jonge avonturiers kunnen hun hart ophalen met 14 pagina‘˜s boordevol avontuurlijke vakanties. Speciaal voor kids die in hun vakantie iets bijzonders mee willen maken! Sporties vinden in deze editie van Kids Vakantiegids de stoerste vakantie bestemmingen in Europa: van rodelen met de hele familie in Tirol tot aan vakanties met spannende bivak excursies alleen voor kids.
Het artikel Ver(re)weg de leukste vertelt waar kids en ouders moeten zijn voor een flink portie dierenplezier op een tropisch eiland. Kids Vakantiegids detectives Pepijn en Florian doen verslag van hun Waddenhop, Emmeke maakte voor Kids Vakantiegids een dagboek report van haar rondreis in Egypte en Luka en Damir schreven een verslag over hun coole cruise over de Middellandse Zee.

Kindervakantie nieuws
Vers kindervakantie nieuws voor het komende vakantiejaar ontbreekt uiteraard ook niet. In de Kids Vakantiegids staat het laatste nieuws uit de pretparken en de nieuwe vakantiegidsen van kindvriendelijke vakantie aanbieders.
Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2010
Om kids en families een extra handje te helpen bij hun vakantiekeuze organiseert de redactie van Kids Vakantiegids rond de Vakantiebeurs voor de tweede keer de verkiezing Kids Vakantieaanbieder van het Jaar! De winnaar wordt bekend gemaakt op de Vakantiebeurs onder leiding van Yes-R, rapper en presentator van het tv programma Hihi met Sisi. In deze Kids Vakantiegids zomervakanties 2010 staan natuurlijk ook alle ins en outs over de verkiezing Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2010.

Kids Vakantiegids
Kids Vakantiegids magazine is samen met de website www.kidsvakantiegids.nl het grootste vakantieplatform voor kinderen en families. Kids Vakantiegids speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun familie om een kindervakantie of uitstapje te zoeken die past bij de vakantiewensen van het hele gezin. De extra dikke 64 pagina‘˜s tellende Kids Vakantiegids zomervakanties 2010 ligt vanaf vandaag in de winkel en is tot februari 2010 te koop voor € 2,95.
---------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie:
Voor het opvragen van een recensie exemplaar, meer informatie, aanvullend beeldmateriaal, of voor lezersacties kunt u contact opnemen met:
Kids Vakantiegids, Marlotte Lubbers via volgend nummer: 0315-342012,
direct op: 06-52308240 of per mail: [email protected]

Website: http://www.kidsvakantiegids.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular