De paden op, de lanen in. Kom op! Vooruit naar buiten allemaal!
KidsFavorites.nl trekt er op uit met de mooiste tassen en spulletjes voor onderweg en buiten.

Bij KidsFavorites.nl vind je meer dan alleen de leukste en origineelste (kinder)kadootjes en lifestylespulletjes. KidsFavorites.nl heeft ook mooie en praktische tassen voor op reis met handige toilettasjes om je kleinere spulletjes in op te bergen van o.a. Colorique, Rice, DUSHI en Franck & Fisher. En blijf je dichterbij huis maar ga je heerlijk naar buiten voor een picknick of om in de frisse lucht te spelen dan heeft KidsFavorites.nl ideale tassen voor het meenemen en vers houden van alle lekkere hapjes. De gezellige buitenspelletjes leveren daarbij gegarandeerd pret voor jong en oud. Mocht er onverhoopt toch een spatje regen vallen dan blijven de kids droog met coole en lieve regenlaarsjes en parapluutjes van Kidorable. Natuurlijk zijn alle tassen - voor zowel mama als kids - ook gewoon mooi en handig in het dagelijks gebruik, voor boodschapjes of om mee naar school te nemen. Zoals bijvoorbeeld de stoere Capt‘˜n Sharky rugtassen of de schattige, roze tassen van Prinses LilliFee.

www.kidsfavorites.nl of infokidsfavorites.nl

Te druk om uitgebreid te zoeken? En toch met het leukste cadeautje voor de dag komen!
www.kidsfavorites.nl Je favoriete (kinder)kado en lifestyle webwinkel.

Noot voor de redactie:
Dit is slechts een indruk uit het assortiment tassen en buitenspulletjes van www.kidsfavorites.nl.

Redacties en stylistes zijn van harte uitgenodigd om hun selectie te maken via www.kidsfavorites.nl. HR beelden en / of leenproducten worden per direct toegezonden.
Meer info: LeadsMe Communicatie & PR voor fashion en lifestyle [email protected] Tanja Klijn 06 29511298 of [email protected]