(Persbericht) Boer Rob van Egmond is op pad met zijn caravan, paard, geit, honden en kippen. Hij reist heel Nederland door om geld in te zamelen voor goede doelen Kika en Horse en co. Donderdag 21 oktober bracht zijn trouwe haflinger hem naar camping de Reeënwissel in Drenthe.

BARENDRECHT - ´Kikaboer‘˜ Rob van Egmond is zondag 19 september met zijn ´koets‘˜ vertrokken voor een nieuwe reis.

à¢â‚¬Å“Twee jaar geleden ben ik samen met mijn haflinger (paard), geit, twee honden en twee kippen met een caravan naar de Achterhoek gegaan om geld op te halen voor KIKA (Kinderen Kankervrij). Deze keer, doe ik dat dunnetjes over, maar dan in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Ook wil ik me dit keer meer richten op de kinderen. Ik wil de kinderen vertellen wat ziek zijn betekent en hoe belangrijk het is dat mensen geld geven om onderzoek te kunnen doen naar de ziektes, maar ook om spullen te kunnen kopen om het leven van zieke en gehandicapte kinderen veel beter en leuker te makenà¢â‚¬, aldus Van Egmond.
Vrijdagmiddag werd de boer voor het gemeentehuis uitgezwaaid door burgemeester en wethouders. Die overhandigden hem een cheque van 250 euro.