LEIDSCHENDAM - Onder de naam 'Kinderen met een Missie' zullen 15 jonge kinderen hun unieke talenten gaan ontdekken à©n gebruiken om een droomwens te realiseren voor een betere wijk. Op woensdag 19 mei om 13.00 uur vindt de feestelijke aftrap plaats van deze unieke activiteit in de wijk Leidschendam-Zuid.

Met een bekende artiest en verrassend entertainment zijn alle kinderen uit de omgeving welkom op dit gratis koninklijke feest op het grote grasveld bij wijkgebouw 'Ons Tolhuis' aan De Horre 1 te Leidschendam. Op ludieke wijze worden alle droomwensen betoverd en krijgen kinderen uit de wijk de kans zich gratis op te geven voor de missie. Eà©n van de droomwensen wordt uitgekozen en uitgevoerd. Dit feestelijke evenement wordt gedragen door gemeente, politie, de scholen, plaatselijke ondernemers en tientallen vrijwillige jongeren.

Elk kind heeft talenten, maar kinderen zijn zich daar meestal onvoldoende van bewust. 15 kinderen van 7 t/m 12 jaar krijgen kort na de aftrap 4 weken de ruimte en de creativiteit om hun talenten in te zetten voor de wijk. Ze zullen 5x bij elkaar komen om onder begeleiding van kindercoaches toe te werken naar een spectaculaire onthullende finale op 30 juni. De droomwens blijft voor de wijk geheim tot aan de onthulling.

Woensdag 19 mei om 13.00 uur zijn kinderen, ouders en buren gratis welkom op deze feestelijke aftrap. Koninklijk verklede kinderen worden extra verrast.

Meer info: www.demissie.hyves.nl

------

Einde persbericht
Meer info: 06 34 24 77 44
email: [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular