Center Parcs grote winnaar kindvriendelijke ´dichtbij vakanties‘˜

De kindvriendelijkste hotels, campings en vakantieparken in de tien populairste kindervakantie landen in Europa zijn voor het tweede jaar onderscheiden met het Kids VakantieTip! Keurmerk, een initiatief van Kids Vakantiegids en Zoover Vakantiebeoordelingen. De kindvriendelijkheid en kinderfaciliteiten van een accommodatie zijn steeds belangrijker bij de keuze van een familievakantie. Om accommodaties die de kindvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben te belonen, wordt ieder jaar het Kids VakantieTip! Keurmerk uitgereikt.

Winnaars

Uit een lijst van bijna vijfduizend Europese hotels, campings en vakantieparken is per land een top 10 geselecteerd op basis van de Zoover Vakantiebeoordelingen en de kinderfaciliteiten ter plekke.  De kindvriendelijkste accommodaties uit deze lijst zijn onderscheiden met het Kids VakantieTip! Keurmerk 2012.

 

De tien populairste kindervakantie landen en winnaars:

  • België                   Center Parcs Erperheide                             - Peer
  • Duitsland            Center Parcs Bispinger Heide                    - Bispinger
  • Frankrijk              Camping Les Alicourts Resort                   - Pierrefitte sur Sauldre
  • Griekenland      Grand Hotel Holiday Resort                       - Chersonissos
  • Italië                     Camping Union Lido                                      - Cavallino
  • Nederland          Center Parcs Meerdal                                   - America
  • Oostenrijk          Kinderhotel St. Zeno                                     - Serfaus
  • Spanje                 Hotel Viva Palma Nova                                - Palmanova
  • Turkije                 Hotel Royal Wings                                          - Antalya
  • Zwitserland        Hotel Gorfion-Malbun                                 - Gorfion-Malbun

Center Parcs grote winnaar ´Dichtbij vakanties‘˜

Center Parcs wist met haar kindvriendelijke vakantieparken zowel in Nederland, België en Duitsland een Kids VakantieTip! Keurmerk 2012 te veroveren. Hiermee is Center Parcs de grote winnaar van kindvriendelijke ´dichtbij vakanties‘˜.  Center Parcs dankt deze prestigieuze onderscheidingen aan het snel groeiende aantal positieve Zoover Vakantiebeoordelingen en het uitgebreide aanbod aan kinderfaciliteiten, zoals de kindercotttages, subtropisch zwemparadijzen, indoor speelparadijzen en het uitgebreide activiteitenprogramma voor kids en hun ouders/verzorgers. Ook scoorde Center Parcs punten dankzij de aandacht voor kindermarketing. Zo speelt de nieuwste reclamecampagne ´Heb jij de Cool Factor?‘˜ op een leuke manier in op de belevingswereld van kids.

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantie platform in Nederland. Kids Vakantiegids speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de vakantiewensen van de hele familie. Het magazine met een oplage van 100.000 exemplaren verschijnt twee maal per jaar en brengt de nieuwste en leukste vakanties voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar onder de aandacht. Op de website, die jaarlijks bijna een miljoen bezoekers trekt, staat een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

Zoover vakantiebeoordelingen

Zoover is de grootste vakantiebeoordelingssite van de Benelux. Met jaarlijks 150 miljoen bezoekers is Zoover voor heel veel reizigers het startpunt van een geslaagde vakantie. Accommodaties, bestemmingen en points of interest worden beoordeeld door reizigers op verschillende aspecten waaronder kindvriendelijkheid. Zoover exploiteert de labels Zoover, VakantieReisWijzer, weeronline.nl en MeteoVista. Het bedrijf is actief in 25 landen. De website bevat bijna 1,5 miljoen beoordelingen en meer dan 270.000 accommodaties van meer dan 43.000 bestemmingen in de wereld.

 

 

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular