(Persbericht) Dinsdag 12 april organiseert Kiwanis Club Tiel het jaarlijkse Kiwanis Rivierenland Diner. Het Rivierenland Diner bestaat uit een voortreffelijk viergangen diner in de fraaie ambiance van Kasteel Wijenburg te Echteld (Voorstraat 2). De wijnen uit het eigen Kiwanis assortiment omlijsten dit diner op perfecte wijze. Verder wordt er een verloting gehouden met prachtige prijzen ten bate van onze goede doelen, Voedselbank Tiel en Stichting Heartbeat. De avond wordt onvergetelijk en vol nieuwe inzichten door de exclusieve lezing:

From Russia with love door Marie-Thà©rà¨se ter Haar

Is Rusland werkelijk zo onbetrouwbaar? Is Medvedev de first lady van Poetin? Is de KGB nog echt zo'n belangrijke machtsfactor? Moeten we vrezen voor de rechtspraak nu Chodorkovski weer naar Siberië is gestuurd? In hoeverre misbruikt de Russische regering het woord democratie? Dat er de laatste jaren zoveel positieve ontwikkelingen zijn geweest in dit gigantische land, is in de Westerse wereld helaas minder bekend. Wat heeft de doorsnee Rus de laatste jaren meegemaakt, hoe staan zij nu in het leven, hoe ervaren zij de vrije-economische markt, wat denken zij over de democratie?

Marie-Thà©rà¨se ter Haar geeft in vogelvlucht een overzicht van de afgelopen 20 jaren en spitst dat toe op de huidige tijd van president Medvedev. Zij denkt dat er enorme mogelijkheden zijn in dit land, dat er vele vooroordelen tegen het licht gehouden moeten worden, maar dat het van het grootste belang is om in de 21e eeuw, met de opkomst van China, India of Islamitische landen, te streven naar een goede verhouding tussen Europa en Rusland.

Voor dit verrassende arrangement is de bijdrage € 40,- per persoon (inclusief Kiwanis wijnarrangement aan tafel). Voor het lootjespakket met 6 loten, betaalt u slechts € 15,-!

De opbrengst is onder andere bestemd voor Stichting Heartbeat. Daarnaast is de Voedselbank Tiel een van de goede doelen. Het Kiwanis Rivierenland Diner wordt gehouden in Kasteel Wijenburg, Voorstraat 2 te Echteld. Het kasteel is open vanaf 18:30 uur. Om 19:00 uur vindt de opening plaats.

U kunt uw kaarten reserveren via www.kiwanis.nl/tiel