Ruim 90% geeft aanbevelingen over gebruiksgemak, kwaliteit en functionaliteit

Hilversum, april 2010 WLAN-leverancier Trapeze Networks (NYSE: BDC) heeft de resultaten bekendgemaakt van haar jaarlijkse onderzoek naar de klanttevredenheid. Daaruit blijkt dat 91% van de Amerikaanse klanten en 92% van de klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) de producten en service van Trapeze Networks zou aanbevelen bij andere organisaties. Verder beoordeelden 98% van de klanten in de Verenigde Staten en 96% van de EMEA-klanten het bedrijf als uitstekend, bovengemiddeld en gemiddeld in vergelijking met andere leveranciers. Het onderzoek is uitgevoerd onder ruim 350 topmanagers en IT-managers van klanten en partners.

à¢â‚¬Å“Wij zijn trots op het hoge niveau van klanttevredenheid en het vertrouwen dat klanten in Trapeze hebbenà¢â‚¬, zegt Bart Tillmans, VP Marketing van Trapeze Networks. à¢â‚¬Å“Dat is een sterke motivator om nauw met klanten te blijven samenwerken aan de realisatie van betrouwbare, geïntegreerde en complete draadloze netwerkoplossingen, met nieuwe applicaties om bedrijfsprocessen nog beter te ondersteunenà¢â‚¬. De klanten van Trapeze waardeerden het gebruiksgemak, de kwaliteit en uitgebreide functionaliteit als belangrijkste kenmerken van de geleverde WLAN-oplossingen.

Hospitality klanten geven Trapeze vijf sterren
In de vrijetijdssector hebben een aantal grote hotelketens de oplossingen en services van Trapeze Networks een vijf sterren waardering gegeven. Voor hen zijn betrouwbare draadloze netwerken een steeds belangrijkere service richting klanten. Zo‘˜n 85% van alle hotelgasten ouder dan zes jaar maakt al gebruik van Wi-Fi apparatuur voor communicatie en social networking. Trapeze Networks heeft veel klanten in de vrijetijdssector, waaronder het zeer luxe Dubai Burj Al Arab hotel, Celtic Manor in Wales en de hotels van Four Seasons en Radisson SAS.

Trapeze Networks
Trapeze Networks, een Belden merk, is een toonaangevende leverancier van draadloze apparatuur en managementsoftware voor bedrijfsnetwerken. Trapeze was het eerste bedrijf dat NonStop Wireless heeft geïntroduceerd, om de betrouwbaarheid van draadloze netwerken en daarop gebruikte toepassingen te optimaliseren. Vooral voor organisaties met veel mobiele medewerkers en breedbandige toepassingen in de zorg, het onderwijs en de hospitality branche. Trapeze levert Smart Mobile schaalbare draadloze netwerken voor applicaties als Voice over Wi-Fi, locatiegebaseerde services en binnen-/buitenverbindingen.

NOOT VOOR DE REDACTIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Trapeze Networks B.V.
Bart Tillmans, Vice President Worldwide Marketing
Telefoon: +1.925.474.2216
email: [email protected]
of
AddIT Benelux
Peter Gloudemans
Telefoon: 06-53471777
email: [email protected]