(Persbericht)

Superdry lanceerde een nieuwe website voor Vlaanderen met de allerlaatste aanbiedingen en promoties. Dankzij de nagelnieuwe website is een uitgebreid aanbod mooi afgewerkte Superdry kleding en accessoires van hoge kwaliteit makkelijk toegankelijk.

Op de nieuwe Vlaamse website is een uitgebreid aanbod stijlvolle kleding beschikbaar, zoals de stijlvolle Superdry hemden, Superdry joggingbroeken en Superdry jeans. De nieuwe, gebruiksvriendelijke Superdry website geeft klanten de kans om een gedetailleerd beeld te krijgen van het volledige aanbod van Superdry kleding. Op de pagina's voor Superdry jurken en Superdry rokken bijvoorbeeld, kunnen klanten de Superdry jurken en Superdry rokken bekijken in allerlei kleuren en vanuit verschillende hoeken, waardoor ze een goed beeld krijgen van wat ze nu precies kopen.

Dit is mogelijk voor alle kleren uit alle series, zoals Superdry joggingbroeken en Superdry jeans. De stilstaande beelden worden vergezeld van catwalk filmpjes die tonen hoe de kleren eruit zien in beweging, zodat klanten niet enkel op afbeeldingen moeten vertrouwen.

Om het voor de Superdry klanten allemaal nog beter te maken, is er binnen Europa gratis verzending voor alle bestellingen via de nieuwe Superdry website, die ook de nieuwste aanbiedingen en promoties bevat. De Superdry website is ontworpen om alles eenvoudiger te maken voor liefhebbers van kleding van hoge kwaliteit. Bezoek www.superdry.be/be-nl.

Over Superdry
Superdry is een uniek Brits kledingmerk van in detail afgewerkte kwaliteitskleding, en is actief in het Verenigd Koninkrijk en op de internationale markt. Superdry werd opgericht in 1985 en de kleding is geïnspireerd op Japanse en vintage Amerikaanse stijlen en heeft fans over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar opmerkelijke Superdry jurken of Superdry hemden, je komt meer te weten op de gloednieuwe site!