De laptop is een vaste metgezel geworden, niet alleen op zakenreis, maar ook op vakantie, bijvoorbeeld tijdens stedentrips. Daarom introduceert Targus nu een mooie 2-in-1-koffer op wieltjes met ingebouwde laptoptas, waarin ook ruimte is voor allerlei persoonlijke eigendommen. Met deze koffer op wieltjes heeft u maar à©à©n tas nodig en bespaart u tijd op de luchthaven, omdat de koffer als handbagage kan worden ingecheckt en de laptop er makkelijk uit te halen is voor de veiligheidscontrole.

De Business Laptop Roller van Targus is geschikt voor laptops met een scherm van maximaal 15,4à¢â‚¬ en is ideaal voor zowel zakenreizen als minivakanties. De koffer biedt niet alleen plaats voor kleren en een toilettas, maar heeft ook een aparte laptophoes die de laptop optimaal beschermt en die uit de koffer kan worden genomen en apart kan worden gebruikt, bijv. bij vergaderingen. Dit betekent dat de koffer ook als gewone koffer kan worden gebruikt, als u uw laptop niet mee hoeft te nemen.

De wieltjeskoffer is zwart met bordeauxrood en heeft een goede indeling met een documentenvak, een apart vak met ritssluiting voor toebehoren en etuis voor uw mobiele telefoon en PDA. De koffer is zo ingedeeld dat kleding en persoonlijke eigendommen discreet verborgen blijven, als u de koffer tijdens een vergadering moet openen.

Ontworpen om tijdverspilling te voorkomen
De koffer meet slechts 51 (h) x 36,5 (b) x 25,0 (l) cm en kan daarom als handbagage worden ingecheckt bij verreweg de meeste vliegmaatschappijen. Dit betekent dat u bij vliegreizen waardevolle tijd bespaart, omdat u niet bij de bagageband hoeft te wachten op uw koffer. De koffer is bovendien zo ontworpen dat u gemakkelijk toegang hebt tot uw laptop, als u deze tevoorschijn moet halen bij de veiligheidscontrole.

De Business Laptop Roller is uitgerust met een set hoogwaardige wieltjes en uitschuifbare handgreep, zodat de koffer gemakkelijk mee te nemen is, wanneer u haast hebt op de luchthaven en u er benodigdheden uit wilt pakken bij vergaderingen.

Productbeschrijving
Met de Targus Business Laptop Roller kunt u al uw bagage in à©à©n koffer vervoeren. De koffer is geschikt voor laptops met een scherm van maximaal 15,4à¢â‚¬ en kan op luchthavens als handbagage worden ingecheckt, zodat u tijd bespaart. De koffer heeft niet alleen plaats voor kleding en een toilettas, maar heeft tevens een aparte laptophoes, die de laptop optimaal beschermt en die u ook uit de koffer kunt halen voor gebruik bij bijv. vergaderingen.

Over Targus
Targus kwam in 1983 als eerste met een computertas op de markt. Nu, ruim 25 jaar later, is het bedrijf wereldleider op het gebied van computertassen en mobiele accessoires. Targus legde vanaf het begin veel nadruk op mobiliteit en gebruiksvriendelijkheid. De tassen en accessoires mogen niet veel wegen en moeten eenvoudig te gebruiken zijn. Het geringe gewicht en de praktische details zijn daarmee kenmerkend voor de producten van Targus. Het ontwerp is innovatief en kwaliteit is hoog. Daarom geldt voor alle Targus-tassen een levenslange garantie. De Targus Group International heeft kantoren over de hele wereld en Targus-producten zijn in meer dan 145 landen verkrijgbaar.