Targus introduceert een nieuwe laptophoes, 'Zamba', die de laptop op een smaakvolle en expressieve manier beschermt tegen krassen en stoten. De hoes is verkrijgbaar in zes felle kleuren die het leven van alledag opvrolijken. De Zamba-hoezen zijn gemaakt van slijtvast en waterafstotend neopreen en alle kleuren zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten.

In de afgelopen jaren zien we steeds meer mobiele telefoons en pc's in trendy kleuren in plaats van het klassieke grijs, zwart en wit. Vooral jongeren houden van kleuren en daarom introduceert Targus nu de nieuwe Zamba-laptophoes, die verkrijgbaar is in alle kleuren van de regenboog, namelijk blauw, paars, geel, groen, rood en oranje.

Laptophoezen zijn populair, omdat ze de laptop beschermen tegen stoten en krassen en bovendien omdat ze zelfstandig kunnen worden gebruikt of in een andere tas om de laptop nog beter te beschermen.

Gequilt duikpak
De hoes is gemaakt van neopreen, dat we kennen van duikpakken en dat een uiterst duurzaam, slijtvast en waterafstotend materiaal is. Het neopreen heeft een quiltdesign, waardoor de laptop nog beter wordt beschermd tegen stoten en krassen. Aan de binnenzijde heeft de hoes een krasvrije voering, zodat de laptop uitstekend beschermd is.

Productbeschrijving
De laptophoezen in de nieuwe Zamba-serie beschermen de laptop tegen krassen en stoten en zijn verkrijgbaar in zes felle kleuren: blauw, paars, geel, groen, rood en oranje. De hoezen zijn gemaakt van duurzaam neopreen, dat zowel zeer slijtvast als waterafstotend is. De hoes weegt slechts 180 gram en is verkrijgbaar in de maten 10,2à¢â‚¬ en 15,6à¢â‚¬. De hoes kan zelfstandig worden gebruikt of binnen een andere tas voor extra bescherming.

Over Targus
Targus kwam in 1983 als eerste met een computertas op de markt. Nu, ruim 25 jaar later, is het bedrijf wereldleider op het gebied van computertassen en mobiele accessoires. Targus legde vanaf het begin veel nadruk op mobiliteit en gebruiksvriendelijkheid. De tassen en accessoires mogen niet veel wegen en moeten eenvoudig te gebruiken zijn. Het geringe gewicht en de praktische details zijn daarmee kenmerkend voor de producten van Targus. Het ontwerp is innovatief en kwaliteit is hoog. Daarom geldt voor alle Targus-tassen een levenslange garantie.