Wie houdt van efficiënt werken, een overzichtelijke werkplek à©n van kleur in het leven, die kiest de handige, gekleurde Secolor® Clipmappen van Jalema. De komende maanden is bij elke verpakking van tien stuks een gratis sample Post-it® Index Strong gevoegd, waarmee je in een oogopslag ziet welke belangrijke informatie je waar hebt opgeborgen. Kies dus je favoriete kleuren en ervaar zelf hoe gemakkelijk en effectief deze combinatie is! Bovendien maakt iedereen die zijn gegevens achterlaat op de actiewebsite www.kleuropkantoor.nl kans op een luxe hotelovernachting voor twee personen.

Onoverzichtelijke stapels, ontoegankelijke archieven en onvindbare informatie? Wie handig, snel en efficiënt wil werken, kiest voor het kleurrijke mappenprogramma van Jalema Secolor®. Daarmee breng je gemakkelijk orde en overzicht aan in je dossiers. En wil je nog extra aandacht vestigen op belangrijke informatie? Of bepaalde dossiers markeren? Gebruik dan Post-it® Index. Ook de handige index tabs zijn in diverse kleuren beschikbaar, dus in combinatie met de mappen bouw je in een handomdraai je eigen kleurrijke archiefsysteem. Zodat je altijd snel kunt vinden wat je nodig hebt.

Actie
Zelf proberen hoe effectief en kleurrijk de combinatie is van Post-it® Index met Jalema Secolor® mappen? In oktober, november en december 2008 is elke 10 stuks sealverpakking Jalema Secolor® Clipmappen voorzien van een gratis sample Post-it® Index Strong. Zowel de Jalema Secolor® mappen als de Post-it® Index Strong tabs zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, zodat je zelf kunt bepalen hoe je kleur en overzicht aanbrengt in je werkzaamheden.

Extra: maak kans op een luxe hotelovernachting
Wie tijdens de actieperiode zijn gegevens achterlaat op de speciale website www.kleuropkantoor.nl, maakt bovendien kans op een van de tien luxe overnachtingen met ontbijt voor twee personen. De winnaars ontvangen bij de voucher voor de gratis overnachting een lijst met deelnemende viersterren hotels in de Benelux.

Jalema Secolor® maakt werken makkelijk!
Het Secolor® mappenprogramma is zo ontwikkeld dat het op elke opbergvraag een efficiënt antwoord heeft. Er zijn diverse varianten, zodat er altijd een uitvoering beschikbaar is die tegemoet komt aan je specifieke wensen. De mappen zijn geschikt voor documenten van de meest uiteenlopende aard en omvang. De JalemaClip zorgt desgewenst voor extra overzicht.

Post-it® Index van 3M
Post-it® Index tabs, Action tabs, Hangmappen tabs en Strongtabs maken het gemakkelijker het dagelijkse leven onder controle te houden. Gebruik ze om te markeren, te ordenen of om extra aandacht te vestigen op belangrijke zaken. Zodat je ze snel kunt vinden op het moment dat je ze het hardst nodig hebt.

Meer informatie
Voor meer informatie over Post-it® Index, Jalema Secolor® en de kleurrijke kantooractie, kun je kijken op www.kleuropkantoor.nl of contact opnemen met Jalema (bel 077 476 76 76 of mail naar [email protected]).