Rotterdam, 1 maart 2010 - Om het stijgende aantal patiënten binnen afzienbare tijd te kunnen behandelen heeft Medinova Kliniek Zestienhoven in samenwerking met het Regardz Airport Hotel Rotterdam het aantal zorgkamers uitgebreid. Sinds deze maand kunnen er, naast iemand van het verplegend personeel, vier patiënten tegelijkertijd in het zorghotel blijven overnachten.

Wie in Kliniek Zestienhoven behandeld wordt kan meestal dezelfde dag naar huis. In een aantal gevallen, zoals bijvoorbeeld een halve en totale knie prothese operatie of een buikwandcorrectie, blijven patiënten overnachten. Iedere patiënt krijgt zijn eigen kamer, voorzien van privà© badkamer, televisie en telefoon, en een extra bed voor een eventueel mee overnachtende partner.

Kliniek Zestienhoven ligt in Rotterdam tegen het Regardz Airport Hotel Rotterdam aan. Er is een verbindingsdeur waardoor patiënten en medisch personeel binnendoor vanuit de kliniek bij de zorgkamers van het hotel kunnen komen. Zodra een patiënt blijft overnachten in het zorghotel blijft er ook altijd iemand van het verplegend personeel overnachten om de patiënt 24 uur per dag in de gaten te kunnen houden. Ook zal er altijd een arts telefonisch beschikbaar zijn.

De nieuwe zorgkamers in het Regards Airport Hotel Rotterdam zijn geheel volgens de hoogste kwaliteitseisen uitgevoerd. Er is uiteraard rekening gehouden met de veiligheid van de patiënt en door het installeren van geavanceerde apparatuur is het verplegend personeel in staat de patiënten 24 uur per dag te monitoren.

Meer informatie is te vinden op www.medinova.com

Over Medinova
Medinova is het eerste netwerk van zelfstandige klinieken in Nederland. Deze klinieken stellen de zorgconsument centraal en bieden persoonlijke aandacht binnen een select aantal medisch specialismen. Medinova biedt zowel verzekerde als onverzekerde zorg, kent geen wachtlijsten, beschikt over topspecialisten en biedt professionele (na)zorg.

Medinova bestaat uit de volgende drie klinieken:
à¢â‚¬¢ Klein Rosendael in Rozendaal (bij Arnhem), gespecialiseerd in algemene chirurgie, orthopedie, neurochirurgie en plastische chirurgie
à¢â‚¬¢ Kliniek OMC Haarlem, gespecialiseerd in oogheelkunde en refractiechirurgie
à¢â‚¬¢ Kliniek Zestienhoven in Rotterdam, gespecialiseerd in orthopedie en plastische chirurgie