Het klinkt te mooi om waar te zijn: een website waar particulieren hun klusopdrachten plaatsen en waar klussers uit de regio vervolgens op reageren. Klusjesweb.nl is een must voor particulieren à©n voor klussers.

Websites die vraag en aanbod bij elkaar brengen zijn er al. Maar klusjesweb.nl doet op een eenvoudige manier iets heel bijzonders: particulieren plaatsen gratis een klusopdracht op de site (eventueel met foto´s en tekeningen), ondernemers uit dezelfde regio met een abonnement op Klusjesweb.nl kunnen erop reageren.

Voordelen
De aanpak van Klusjesweb.nl biedt zowel particulieren als ondernemers allerlei voordelen. Particulieren kunnen vanuit huis eenvoudig een advertentie plaatsen. Ze geven zelf aan of ze via de telefoon of e-mail een bod willen ontvangen. Vervolgens bepalen ze hun keuze op basis van prijs, kwaliteit en/of de vestigingsplaats van het bedrijf. Bedrijven zijn relatief weinig tijd kwijt aan het reizen van en naar een klus. Hiermee besparen zij kostbare tijd à©n reiskosten (en ze sparen het milieu!). Bedrijven kunnen zelf bepalen op welke klussen ze bieden: wat past bij hun expertise, wat vinden ze leuk om te doen? De particulier weet dat hij gemotiveerde klussers over de vloer krijgt. Bovendien spreken particulier en klusser dezelfde taal en kennen ze elkaars mentaliteit. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat Klusjesweb.nl particulieren en klussers in à©à©n en dezelfde regio de kans biedt om simpel en snel met elkaar in contact te komen.

Kwaliteit
Allà©à©n bedrijven geregistreerd bij de Kamer van Koophandel kunnen zich aanmelden bij Klusjesweb.nl. Op die manier wil Klusjesweb.nl zoveel mogelijk de kwaliteit naar de opdrachtgevers waarborgen. Ook biedt Klusjesweb.nl bedrijven de mogelijkheid om op de website een korte beschrijving te plaatsen van hun kennis en kunde. Tot slot kunnen opdrachtgevers na afloop van de klus een waardering geven voor het werk dat de klusser verricht heeft. Wie goed werk levert, maakt reclame voor zichzelf en onderscheidt zich van anderen.

Startersactie
Een jaarabonnement op Klusjesweb.nl kost bedrijven à¢à¢â‚¬Å¡¬ 24,95 excl. btw per maand (bij betaling in à©à©n keer krijgt u 5 euro korting per maand). Er is nu een speciale startersactie: een jaarabonnement met 50% korting. Tijdelijk betalen bedrijven dus slechts à¢à¢â‚¬Å¡¬ 10,- excl. btw per maand. Voor particulieren is het plaatsen van klusopdrachten geheel gratis.

Website: http://www.klusjesweb.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular