ICT dienstverlener Knoworries introduceert per direct de PC Sloopregeling. Deze Regeling moet het voor bedrijven financieel aantrekkelijker maken om verouderde computerhardware en randapparatuur met een premie om te ruilen voor nieuwe, energiezuinige A-merk producten.

Binnen de PC Sloopregeling lopen de premies voor ingeleverde apparatuur op tot 250 euro voor PC´s en notebooks, 1.100 euro voor netwerkapparatuur en 1.530 euro voor servers. Meer details van de regeling zijn te vinden op www.pcsloopregeling.nl.

à¢â‚¬à…“En de inruilpremie is nog maar het begin, aldus Arjen van Ruiten, directeur van Knoworries. à¢â‚¬à…“Moderne computers verbruiken minder stroom en hebben minder koeling nodig. Daarmee zijn ze goedkoper voor bedrijven en minder belastend voor het milieu. Een bijkomend voordeel is dat moderne computers beter presteren en vaak eenvoudiger te beheren zijn. Zeker voor organisaties die regelmatig last hebben van computerstoringen is dit het moment om over te stappen.

De PC Sloopregeling is geldig voor alle zakelijke eindklanten in Nederland en loopt tot eind juli 2009. Consumenten en resellers zijn uitgesloten van deelname aan de regeling.

Arjen van Ruiten: à¢â‚¬à…“De meeste organisaties begrijpen de noodzaak en voordelen van een regelmatige hardware upgrade heel goed. In de huidige omstandigheden zijn er helaas ook redenen om investeringen uit te stellen. Die redenen proberen we met de PC Sloopregeling zoveel mogelijk weg te nemen.

__________________________________________________

Noot voor de redactie
Dit persbericht wordt u namens Knoworries B.V. te Nieuwegein toegestuurd door marketing bureau ITxposure. Voor een nadere toelichting op dit bericht of de PC Sloopregeling kunt u contact opnemen met:
Knoworries B.V.
Arjen van Ruiten
[email protected]
Tel. 030-266 99 20

ITxposure B.V.
Michel de Groot
[email protected]
Tel. 06-432 66 966

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular