"Workshops 'Slippers Pimpen' tijdens KNVB Beach Soccer Ladies Day."
KNVB Beach Soccer in zee met FEMZ.

Tilburg, 30 juni 2010 - Aanstaande zondag 4 juli vindt op het Scheveningse strand voor het tweede jaar op rij de Crocs Beach Soccer Ladies Day plaats, het jaarlijkse strandvoetbaltoernooi voor onder andere de eredivisie dames van vooraanstaande voetbalclubs zoals ADO Den Haag, FC Utrecht en Willem II. Organisator KNVB Beach Soccer en sponsor Crocs selecteerden voor deze vrouwendag het Tilburgse bedrijf FEMZ als aanbieder van het side event 'Slippers Pimpen'. Voor jonge onderneemsters Femke Vos (30) en Nina Sunier (26) zijn KNVB en Crocs mooie toevoegingen op hun lijstje met 'grote namen' die FEMZ tot haar klanten mag rekenen.

Gepersonaliseerde merkslippers
Femke: "FEMZ organiseert ruim vijf jaar workshops, teambuilding dagen en bedrijfsuitjes voor uiteenlopende opdrachtgevers. Sinds 2010 zijn daar grote evenementen bij gekomen, wat goed is voor onze naamsbekendheid. KNVB Beach Soccer is ieder jaar een druk bezocht evenement, voor de Ladies Day verwacht de organisatie dit jaar 2000 bezoekers, die precies in à©à©n van onze belangrijkste doelgroepen vallen: vrouwen tussen 18 en 40 jaar." Nina: "De Ladies Day staat natuurlijk geheel in het teken van vrouwen. Wij organiseren tussen de wedstrijden door drie workshops 'Slippers Pimpen', samen met Crocs, de leverancier van de slippers die in alle maten beschikbaar worden gesteld. Met mooie materialen als zijden linten, kleurige glazen kralen en strass, leren we de deelneemsters hun merkslippers zelf te customizen naar hun eigen smaak, door er zelfgemaakte kettinkjes en bedels aan te bevestigen. Na de workshop kan iedereen direct met haar slippers op de boulevard flaneren. Deelname is gratis."

Over KNVB Beach Soccer
De steeds populairdere zomervariant van voetbal, wordt onder de vlag van de KNVB georganiseerd. 'Beach Soccer Nederland' behartigt de belangen van de sport beach soccer en organiseert evenementen. Beach soccer is een snel voetbalspel. De sport is spectaculair en dynamisch. Het zand voegt een andere dimensie toe: lenigheid en individuele vaardigheden worden getest. Aangezien een veld van zand allesbehalve makkelijk bespeelbaar is, is de bal het grootste gedeelte van de tijd in de lucht, wat zorgt voor spectaculaire omhalen van de spelers en mooie zweefduiken van de keepers.

Over FEMZ
FEMZ is de professionele organisatie achter meer dan 60 verschillende workshops voor particulieren en bedrijven. Femke Vos en Nina Sunier geven leiding aan een team van 15 workshop coaches en verzorgen gezamenlijk creatieve, zakelijke of gecombineerde workshops in hun bedrijfspand of op locatie. Met een gemiddeld aantal deelnemers van 12 per workshop, gaan elke maand 500 personen tevreden naar huis of terug naar hun werk of studie met een schat aan nieuwe ervaringen, kennis en vaardigheden op het creatieve, zakelijke of persoonlijke vlak.
Noot voor de redactie
Voor meer informatie over de workshops 'Slippers Pimpen' op 4 juli a.s. en over FEMZ neemt u contact op met Hyperz PR, Suzan Eikelenstam: [email protected]/0345-505845. Kijk ook op www.femz.nl en op www.beachsoccer.nl.