Koken op inductie in de horeca
Horeca Equipment zorgt voor het ideale inductiekookeiland

Dirk Lathouwers begon 10 jaar geleden met een bedrijfje dat hij runde op de aloude bekende manier van thuis uit. Zijn werkterrein was grootkeukens. Hij begon als technische dienstverlening voor derden. Maar na verloop van tijd groeide de vraag naar levering van losse apparatuur tot complete bedrijfskeukens. Inmiddels is Horeca Equipment enorm uitgegroeid en is Dirk 5 jaar terug zelfs verhuisd naar een nieuw eigen bedrijfspand op industrieterrein De Sleutel in Bladel.

Core business van Horeca Equipment is het leveren van bedrijfskeukens, compleet van A tot Z. Een aantal mooie voorbeelden kunt u op de schitterende website zien. Maar hier gaan we wat dieper in op de eigen productlijn met merknaam Inducook, waar Dirk ruim 5 jaar geleden mee begonnen is.
à¢â‚¬Å“Ik bied met Inducook een flexibele oplossing voor iedere bedrijfskeuken die op inductie wil koken. Ik kan alle kanten op met design en afmetingen: kookeilanden die op maat gemaakt en ingericht kunnen worden. U kunt kiezen voor inductieplaten, inductiewokken en nagenoeg alle andere apparatuur zoals een bakplaat, waterbadgrill, warmtekast. enzà¢â‚¬, vertelt Dirk. Hij vult hiermee een grijs gebied in de branche op door een flexibele oplossing te bieden tegen een vriendelijke prijs. Hij is er dan ook behoorlijk trots op dat er op hoog niveau op zijn inductie- kookeilanden wordt gekookt in Restaurant Tolhuysch te Oegstgeest, door Erik Jansen en bij Restaurant Promessa te Eersel door Marc Dijkstra.
Koken op inductie heeft verschillende voordelen. Bijvoorbeeld de temperatuur van de omgeving en de inductieapparatuur, die tijdens het gebruik nauwelijks verhoogd wordt. Daarnaast is de plaat makkelijk en snel te reinigen. Dan nog de zuinigheid. Dankzij ingenieuze ´panherkenning‘˜ wordt een kookzone waar geen pan (of zelfs een lege pan) op staat, automatisch uitgeschakeld. Werkbesparend, energiebesparend en veilig dus.

Wij volgen Dirk vervolgens naar Restaurant Promesa in Eersel, waarvan eigenaar Marc Dijkstra onlangs een Bibgourmand in ontvangst mocht nemen. Een rondleiding door de keuken laat ons zien hoe het werk van Horeca Equipment er in de praktijk uitziet.

Flexibel koken met INDUCOOK® van Horeca Equipment Holland
Marc Dijkstra en zijn keukenbrigade van Promessa koken alweer een tijdje op een inductie- eiland van Horeca Equipment.
à¢â‚¬Å“Wat een kracht en snelheid, dit is echt ongekend!! We zijn er inmiddels wel aan gewend maar hebben in het begin wel het à©à©n en ander aan laten branden. We zijn super tevreden over het fornuis mede door het design, de indeling en niet te vergeten het poetsgemak. Wij zijn blij dat we voor een fornuis van Inducook hebben gekozenà¢â‚¬, aldus Marc Dijkstra.
Uiteraard kunt u voor alle bedrijfskeuken- en horeca apparatuur terecht bij Horeca Equipment.

Horeca Equipment Holland
Postbus 76 Rootven 8
5530 AB Bladel 5531 MB Bladel
T: 0497-644606
F: 0497-644607
E: [email protected]
W : www.uwbedrijfskeuken.nl

Website: http://www.uwbedrijfskeuken.nl/?pageId=pag09Iq8LpGUKv3

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular