(Persbericht)

Bekijk het ruime aanbod opmerkelijke bodywarmers en mouwloze jassen die je op de website van Superdry kunt krijgen en beleef deze lente stijlvol in jouw bodywarmer!

Voor jezelf precies de juiste mouwloze jas vinden is nu makkelijker dan ooit met de duidelijke website van Superdry waar je heel makkelijk een keuze kunt maken uit verschillende stijlen, maten en kleuren. Alle kledingstukken worden getoond vanuit verschillende hoeken en je kunt er dan ook zeker van zijn dat je de bodywarmer hebt gekozen die jou het best past en het meeste comfort biedt.

Bezoek de website op www.superdry.be-nl om jouw keuze te maken uit Superdry bodywarmers of andere kledingstukken die je bovendien gratis besteld kan krijgen in het VK en Europa. Er is dus geen excuus meer om er niet goed uit te zien!

Over Superdry
Superdry is een Brits kledingmerk dat zich onderscheidt door in detail afgewerkte kwaliteitskleding en handelt zowel in het Verenigd Koninkrijk als internationaal. Superdry is opgericht in 1985 en de kleding is geïnspireerd op Japanse en vintage Amerikaanse stijlen en heeft fans over de hele wereld. Kom meer te weten over de fantastische Superdry bodywarmers op hun nieuwe website.

Verspreid door WebCertain namens Superdry.

Voor persinformatie:
Giovanni Bonanno, Account Manager
WebCertain
Telefoon: +44 1904 780 030
E-mail: mailto:[email protected]
Adres: Blackthorn House, Northminster Business Park, York, YO26 6QW