(Persbericht) WINACTIE.
Er is binnenkort een feestje, en het aller-, allerprachtigste aan dit feestje is dat jij er naartoe kan gaan. Het wordt namelijk erg leuk, vandaar dat we je er op willen wijzen dat je die avond onmogelijk iets beters te doen hebt. Want dat heb je niet, en als je dat wel hebt, dan lieg je.

We hebben het over VOLTJOK Jà¤gerfest, en dat is op zaterdag 26 november in Het Burgerweeshuis in Deventer. In 2010 was de eerste editie, nu de tweede. Wie er komen? De Grote Vinnie, Donnie en Sjakie show, Wannabe a Star en de Kaasverzamelaars. Ze zullen de ruimte vullen met trillende melodieën, vadsige klapperts en rondbeukende swingers.

Kom ook, tenzij je dit wil missen. Er is een event aangemaakt op Facebook, zoals dat gaat met feestjes in de jaren ‘˜10. Hier! http://www.facebook.com/event.php?eid=231733116882388

Zie dit: we geven 1x2 kaarten weg voor VOLTJOK Jà¤gerfest. Enig, toch? We maken het je niet al te moeilijk. Geef dit bericht een lief duimpje en stuur je motivatie naar [email protected] Tot dan!