PERSBERICHT

WINMAG Pro geeft Konica Minolta´s magicolor 4695MF een dikke 8

Stempel ´Goed getest´ voor afdrukkwaliteit en eco-eigenschappen.

Badhoevedorp, oktober 2009 De Konica Minolta magicolor 4695MF All-in-One printer is door het vaktijdschrift voor professional computing WINMAG Pro voorzien van het label ´Goed getest´. De kleurenprinter, -scanner, -copier en -fax scoorde daarbij een 8 als rapportcijfer.

De redactie van WINMAG Pro geeft in een artikel een overzicht van de milieuaspecten die bij laserprinters een rol spelen. Het gaat daarbij niet alleen om energieverbruik, maar ook om faciliteiten zoals dubbelzijdig afdrukken en bijvoorbeeld de recycling van de tonercartridges. Het artikel is gekoppeld aan een test van een aantal werkgroepprinters. Daarbij is naast de milieu-eigenschappen van de printers ook gekeken naar afdrukkwaliteit, snelheid en andere facetten rond de verhouding tussen prijs en prestaties. De Konica Minolta magicolor 4695MF scoort daarbij een 8, waarbij vooral het installatiegemak van de meegeleverde software, de afdrukkwaliteit en -snelheid (24 pagina´s per minuut in kleur en zwart-wit) en de lage fixeertemperatuur van Konica Minolta´s HD polymeertoner worden gewaardeerd. Ook vermeld worden de goede afdrukkwaliteit in de economy-mode (besparen tot 50% toner) en het behoud van snelheid na inschakeling van de duplex eenheid (100% snelheid).

Meer informatie over de Konica Minolta magicolor 4695MF is te vinden op http://www.konicaminolta.nl

Over Konica Minolta Business Solutions Nederland
Konica Minolta biedt totaaloplossingen voor het optimaliseren van informatie- en documentstromen. Het productaanbod omvat een breed scala aan hard- en software producten en aanvullende diensten. Konica Minolta is hiermee wereldwijd een toonaangevend bedrijf op het gebied van ´imaging´: het vastleggen en verwerken van beeldinformatie. De producten zijn innovatief en kwalitatief hoogwaardig. Met 22.500 medewerkers heeft Konica Minolta in 2007 een omzet gerealiseerd van 4,4 miljard euro. In Nederland werd met 260 medewerkers een jaaromzet van 50 miljoen euro gerealiseerd.
Meer informatie over Konica Minolta Business Solutions Nederland is te vinden op www.konicaminolta.nl

Voor meer informatie:
Konica Minolta Business Solutions Nederland B.V.
Neeltje van der Werf
Coordinator Marketing
Telefoon: 020-6584141
Email : [email protected]
NOOT VOOR DE REDACTIE
Voor meer informatie, illustratiemateriaal etc. kunt u contact opnemen met:
Presscom
Madeleine Kok
Telefoon: 030-6051415
Email: [email protected]
Illustratiemateriaal kunt u ook vinden op:
http://www.konicaminolta-images.com/