PERSBERICHT

Konica Minolta op Grafische Vakbeurs 2010

Schets het complete plaatje in documentoplossingen op stand 517, Evenementenhal Hardenberg

Badhoevedorp, januari 2010 Konica Minolta Business Solutions Nederland demonstreert in Manga stijl op de Grafische Vakbeurs (9 tot en met 11 februari, Evenementenhal Hardenberg) tal van noviteiten op het gebied van documentoplossingen. Op de stand van 180 m2 (nr. 517) zijn naast de nieuwste Productie Printers onder meer vernieuwde web-to-print oplossingen en outputmanagement faciliteiten in bedrijf te zien.
Bovendien neemt Konica Minolta deel aan de Graficus Print Battle die tijdens de beurs gehouden wordt. Daarin discussiëren panelleden van de vijf grootste printerleveranciers over actuele onderwerpen op het gebied van Productie Printing, zoals web-to-print, groeikansen en scenario‘˜s, color management en business development.

Productvernieuwingen
Konica Minolta toont in Hardenberg onder meer de bizhubPRO C65hc, die gebruikmaakt van High Chroma toner voor kleurschakeringen die nauwelijks afwijken van het RGB kleurenspectrum. De C65hc is recentelijk Pantone goedgekeurd en biedt à©à©n van de meest uitgebreide PMS kleurenpaletten op het gebied van laserprinters. Deze printer wordt nu in een pakket aangeboden voor de productie van fotoalbums, inclusief fotoalbum software en bindsysteem.

Als eerste lanceert Konica Minolta de nieuwste versie (3.0) Fiery software voor de bizhub PRO 6501 kleurenprinters. Deze vernieuwde software biedt totale controle over printopdrachten, verbeterde impositie en compositie tools, hotfolders en een nieuwe intuïtieve booklet wizard.

Eveneens nieuw is de GBC binder voor alle bizhub PRO modellen, die met vele stansmessen uiteenlopende ponsmogelijkheden biedt met behoud van volledige snelheid voor het eenvoudig produceren van ingeringde documenten. Ook te bewonderen is de bizhub PRO 1200 zwart-wit printer met onder meer vacuà¼mfeed, bookletmaker, post-inserter voor kleuroriginelen, perfect binder voor inlijmen en een niet-eenheid.

Vernieuwde web-to-print oplossingen
De nieuwste versie (1.5) van de Printgroove POD software biedt professionele drukkers een webshop die hen nog meer werk uit handen neemt door de workflow verder te automatiseren. Onder andere met de Color Split functionaliteit die zwart-wit en kleurenpagina‘˜s in een document automatisch naar de juiste printer stuurt.

Uitgebreid aandacht voor Optimized Print Services (OPS)
Tijdens de beurs gaat ook veel aandacht uit naar het recent gelanceerde Optimized Print Services (OPS). Dit totaalconcept dat consultancy, hardware, software, implementatie en organisatie combineert, draagt bij aan kostenreductie en probleemloze implementatie.

Over Konica Minolta Business Solutions Nederland
Konica Minolta biedt totaaloplossingen voor het optimaliseren van informatie- en documentstromen. Het productaanbod omvat een breed scala aan hard- en software producten en aanvullende diensten. Konica Minolta is hiermee wereldwijd een toonaangevend bedrijf op het gebied van ´imaging‘˜: het vastleggen en verwerken van beeldinformatie. De producten zijn innovatief en kwalitatief hoogwaardig. Met 22.500 medewerkers heeft Konica Minolta in 2007 een omzet gerealiseerd van 4,4 miljard euro. In Nederland werd met 260 medewerkers een jaaromzet van 50 miljoen euro gerealiseerd.
Meer informatie over Konica Minolta Business Solutions Nederland is te vinden op www.konicaminolta.nl

Voor meer informatie:
Konica Minolta Business Solutions Nederland B.V.
Neeltje van der Werf
Coà¶rdinator Marketing & Communications
Telefoon: 020-6584141
Email: [email protected]
NOOT VOOR DE REDACTIE
Voor meer informatie, illustratiemateriaal etc. kunt u contact opnemen met:
Presscom
Madeleine Kok
Telefoon: 030-6051415
Email: [email protected]