(Persbericht) Hoofddorp 26-04-2011 Duycker, het podium voor popcultuur in Haarlemmermeer staat a.s. vrijdag 29 april a.s. in het teken van ´‘˜KoninginneNach‘˜‘˜. De inwoners van Haarlemmermeer hoeven hun appeltjes van oranje niet meer buiten de gemeente te zoeken, maar kunnen nu met de komst van Podium Duycker dicht bij huis genieten van een heerlijke 80‘˜s & 90‘˜s dans/muziek avond vanaf 23:00 uur. Uiteraard is het podiumcafà© ook geopend die avond om met vrienden koninginnenacht goed te vieren.

VR 29 APR Q-NIGHT: WE LOVE 80‘˜s & 90‘˜s
Voordat je op Koninginnedag met je kleedje voor de deur gaat zitten om je ouwe meuk te verkopen, ga je natuurlijk op Koninginnenacht eerst naar Podium Duycker om daar tot in de vroege uurtjes door te dansen op al die 80's en 90's muziek waar je zulke goeie herinneringen aan hebt! Voor het eerst dronken geweest bij Chumbawamba's "Tubthumping (I Get Knocked Down)?" Voor het eerst gezoend op "Step by Step" van NKOTB? Die ene hele goeie Koninginnedag gevierd met "This Is How We Do It" van Montell Jordan? Voor het eerst uitgeweest op muziek van Duran Duran? Het kan allemaal op deze Q-NIGHT: WE LOVE 80's & 90's!! Bouncing Bart en kompanen draaien de plaatjes.
AANVANG: 23:00 | VVK: €7,50 | MIN LEEFTIJD: 18

ACTIE: Net als de vorige keer weer prijzen voor de beste uitdossing! Verkleedpartijen in de oranje stijl of 80's (matjes, foute shirts & neon) en 90's (kuifen, gescheurde Levi's & housebroeken) worden weer beloond!!

TICKETS & PROGRAMMERING
De programmering van Duycker is te vinden op www.duycker.nl. Via de site zijn tickets online te bestellen. De kassa‘˜s van Duycker zijn een uur voor aanvang van het concert/optreden geopend.

Over Podium Duycker
Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenruimten, studio‘˜s, workshopruimtes en een grand cafà©. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en cafà©concerten. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer info: www.duycker.nl