Een kookworkshop boeken bij een goede kookstudio blijkt niet zo makkelijk als gedacht. Nederland telt momenteel 464 kookstudio's en de diversiteit is enorm. Hoe weet je als je een kookworkshop boekt dat je bij een goede kookstudio terecht komt? Het staat in ieder geval niet op de voordeur van de kookstudio. Nog moeilijker wordt het als je bijvoorbeeld een vegetarische, veganistische of raw food kookworkshop zoekt bij jou in de buurt. De nieuwe gratis service van Kookstudiogids.nl kan dan een uitkomst zijn.
Sinds deze week kun je bij Kookstudiogids.nl in het hele land gratis workshops boeken via het centrale nummer 013-590 52 03. Kookstudiogids.nl helpt je van A tot Z met het maken van de juiste keuze voor een kookworkshop.
Kookstudiogids.nl is momenteel het enige commerciële bedrijf in Nederland dat zich specialiseert in de kookstudiobranche. Het bedrijf verricht marktonderzoeken binnen de branche, houd de telling bij van het aantal kookstudio's en bezoekt de kookstudio's ook zelf in Nederland.

Diederik Bogaard, directeur van Kookstudiogids.nl schrijft in een eerder verschenen artikel: à¢â‚¬Å“Wij weten waar de goede kookstudio's zittenà¢â‚¬. à¢â‚¬Å“Met het nieuwe servicenummer willen we een full-service dienst verlenen met een heel belangrijk onderdeel; de feedback van de klant. Iedereen die bij Kookstudiogids.nl een workshop heeft geboekt wordt nagebeld om een tevredensheidcijfer te geven over de kookstudio waar ze zijn geweest. Hierdoor kunnen we onze service altijd verbeteren. Wellicht wordt er aan de feedback ook nog een mini-marktonderzoek gekoppeld.à¢â‚¬

Wij hebben alvast een workshop geboekt bij Kookstudiogids.nl en geven straks graag onze feedback.

Meer weten over Kookstudiogids.nl? Kijk op www.kookstudiogids.nl

Website: http://www.kookstudiogids.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular