(Persbericht) Barneveld- De ruim 240 Klusseniers in Nederland gaan de komende drie maanden fors aan de weg timmeren. Via de landelijke Lente-actie brengen ze hun veelzijdig vakmanschap onder de aandacht. Al vanaf september 2010 loopt de actie dat klanten die và³à³r 30 juni 2011 een opdracht laten uitvoeren, slecht 6% BTW gefactureerd krijgen in plaats van 19%. Met nog 3 maanden te gaan wil De Klussenier opdrachtgevers extra attenderen op de voordelen. Tijdens de lenteactie die van 21 maart t/m 21 juni loopt, worden werkzaamheden met een factuurbedrag van minimaal 10.000 euro inclusief BTW gehonoreerd met een exclusief arrangement, namelijk twee gratis plaatsen in De Klussenier Heteluchtballon.

Wilger van de Beek, marketingdirecteur van De Klussenier: ´Het is voor klanten meer dan aantrekkelijk om gebruik te maken van het aanbod dat een Klussenier slechts 6% BTW op arbeid in rekening brengt. Om die regeling extra onder de aandacht te brengen, introduceren we de Lente-actie die vooral bedoeld is om onze slogan Vertrouwd Verbouwen onder de aandacht te brengen. De Klussenier is er voor verbouw, renovatie en onderhoud. Dat zijn grotere klussen die tijdens de actie gehonoreerd worden met twee gratis plaatsen in De Klussenier Heteluchtballon. De Klussenier kan dat allemaal aanbieden vanuit het collectief van de inkoopvuist die 240 veelzijdige vakmensen samen ballen.‘˜

Wanneer gezinnen plannen hebben om het wooncomfort te verbeteren door bijvoorbeeld een nieuwe badkamer, dakkapel of aanbouw te laten installeren, dan is misschien nu het moment gekomen om eens vrijblijvend bij De Klussenier te informeren naar de mogelijkheden. Ze kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van professionele toonzalen waarmee De Klussenier samenwerkt. Op die manier doen ze legio ideeën op. Wanneer ze hun eigen wensenpakket via een Klussenier bestellen kan hij hen een aantrekkelijke conditie aanbieden. De regie van levering en plaatsing zit dan ook nog eens in à©à©n hand. Wel zo gemakkelijk. En uiteraard vakkundige plaatsing en garantie.

Wilger van de Beek geeft aan met deze speciale actie de nadruk te leggen op het veelzijdig vakmanschap van De Klussenier. Voor de spelregels van de 6% BTW actie en de Lente-actie verwijst hij naar de site www.klussenier.nl waarop alle bijzonderheden staan.

Meer informatie:
Het KlusHuis Nederland BV
Wilger van de Beek
Veemweg 17-19
3771 MT Barneveld
0342 84 97 97
www.klussenier.nl