Actuele trends en perspectieven op de European EXPP Summit 2009

Kreuzlingen, mei 2009 De trend van de papieren naar de elektronische rekening gaat door. Steeds meer ondernemingen merken dat door de elektronische verwerking van rekeningen een enorme kostenvermindering gerealiseerd kan worden. De noodzakelijke kennis voor het succesvol implementeren van een eigen e-invoicingproject stellen vooraanstaande
E-Invoicingexperts van Europa voor op de 5de European EXPP Summit 2009 in Amsterdam.

Het meest vooraanstaande congres van Europa over het thema e-factureren & digitale nota viert dit jaar zijn vijfjarig bestaan. E-invoicingexperts en geïnteresseerden uit bijna 30 landen ontmoeten elkaar in Amsterdam om actuele trends en perspectieven uit te wisselen.

Bruno Koch, een van de richtinggevende e-invoicingpioniers in Europa en stichter van de European EXPP Summit, presenteert actuele trends en ontwikkelingen op de markt uit zijn pas gepubliceerde markstudie à¢â‚¬à…“E-billing / E-Invoicing in Europa.

Prominente sprekers van BT Global Services, Danish Government, Euro Banking Association, Kuoni Travel, PricewaterhouseCoopers, Telenor, Wà¤rtsilठCorporation, Indicium Solutions, Albalia Interactiva en vele anderen vertellen op twee dagen over hun ervaringen met e-invoicingprojecten en geven de belangrijkste adviezen voor een succesvolle implementatie aan de deelnemers door. Gediscussieerd wordt er over de rol van de banken, maar ook over de impact van businessnetwerken voor een snelle marktacceptatie van e-factureren. Global Shared Services Strategies staan ook op de agenda, evenals een blik op de snel groeiende e-invoicingmarkt in Latijns-Amerika. Een pilootproject van de Europese Commissie over e-invoicing en e-ordering in de openbare sector wordt vanuit het standpunt van de Commissie en vanuit dat van een leverancier gepresenteerd.

Een paneldiscussie over het thema à¢â‚¬à…“De rol van de financiële supply chain in de economische crisis moet de grote betekenis van snelle kostenbesparingen aantonen en biedt de deelnemers de kans om actief deel te nemen. Omwille van de zeer positieve respons van vorig jaar zullen er ook dit jaar weer de geliefde roundtables zijn. Daar wordt onder andere over de volgende thema´s gepraat: à¢â‚¬à…“PDF- of E-Invoicing en à¢â‚¬à…“Moeten elektronische en papieren rekeningen voortaan wettelijk op dezelfde manier behandeld worden?à¢â‚¬à…“.

Op de begeleidende vakbeurs kunnen de bezoekers zich informeren over de nieuwste e-invoicingoplossingen en hun individuele vragen in een informele sfeer bespreken met de exposanten.

De mix van voordrachten van experts en praktijkmensen, podiumdiscussies, roundtables en vooral de focus op Europa maken van de European EXPP Summit 2009 een verplichte afspraak voor CEO´s, CFO´s en IT-beslissers uit heel Europa.

Meer informatie op www.expp-summit.com

Perscontact
Stephan Mayer
European EXPP Summit
Vereon AG
Hauptstrasse 54
CH-8280 Kreuzlingen
Telefoon: +41 71 677 8703
Fax: +41 71 677 8701
E-mail: [email protected]
Website: www.expp-summit.com