Bussum, april 2009 - De huidige economische crisis heeft enorme gevolgen voor de arbeidsmarkt. ACES International ontwikkelde een tool waarmee bedrijven fors kunnen besparen op de kosten van werving en outplacement: EmployU. De werkgever kan met EmployU snel kandidaten aannemen en plaatst, indien noodzakelijk, medewerkers op zorgvuldige wijze uit de organisatie. Een vernieuwend idee in een traditionele markt.

Sabine de Jong, mede-initiatiefnemer en managing director van ACES International: à¢â‚¬à…“Contracten worden niet verlengd en veel werknemers verliezen hun baan. Werkgevers begeleiden de doorstart naar een nieuwe baan zo goed mogelijk, maar worden ook in dat traject geconfronteerd met krappere budgetten. Traditionele outplacementtrajecten gaan uit van langlopende processen. Bij de huidige ontslagreeksen zijn er veel werknemers waarbij dat helemaal niet nodig is, die willen gewoon zo snel mogelijk weer aan de slag, aldus De Jong.

Met EmployU houden bedrijven grote delen van het management van inkomend en uittredend personeel zelf in handen voor een fractie van de kosten, terwijl ze tà³ch verzekerd zijn van de kwaliteit en de zorg van een goed geoutilleerd bureau: ACES International. EmployU is gebaseerd op een database van ruim 45.000 kandidaten.

EmployU is een initiatief van ACES International. ACES is sinds 1990 gespecialiseerd in ICT en verzorgt de screening en begeleiding van alle kandidaten van EmployU.

Voor meer informatie:
ACES International B.V.
Sabine de Jong, managing director
Telefoon: 035-6914343 of 06 53185431
e-mail: [email protected]
NOOT VOOR DE REDACTIE:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Presscom
Theo Vrugt
Telefoon: 030-6051415
e-mail: [email protected]