(Persbericht) Beleef nu in de ijsbar The 4D Ice Xperience! De naam zegt het al, in de XtraCold Icebar is alles van ijs!

De naam zegt het al, in de XtraCold Icebar is alles van ijs! De muren, de bar, de krukken en zelfs de glazen. Bij een temperatuur van -10 graden Celsius kan in dit ijsparadijs een overheerlijke vodka-cocktail worden gedronken en voor de liefhebbers is hier zelfs Extra Cold Bier verkrijgbaar. Ieder jaar wordt de Icebar in zijn geheel weer verbouwd, en elk half jaar komt er een nieuw thema in. Dit betekent dat 30 ton ijs uit de Ice Bar gehaald moet worden, maar ook dat er opnieuw 30 ton aan ijssculpturen terug de Ice Bar in moet.

Bij de entree van de Icebar krijgt elke bezoeker thermokleding en speciale handschoenen die và³à³r het binnengaan van de XtraCold Icebar uitgereikt worden. Enkele ogenblikken na het betreden van de Icebar, start onze 4D Ice Xperience. Een 3D animatie die is als een ride: de show duurt 30 minuten en door middel van een polariserende bril, speciale kleding, windturbines en natuurlijk de ijskoude temperatuur van -10 maak je een bloedstollende reis over ijsbergen en langs steile afgronden op fantasie ijslandschap!

Te koud voor U?
wat dacht u dan van een weekje zon in Brazilië

Een vakantie in een prachtige villa op gà©à©n 100 meter verwijderd van het strand in een uiterst relaxte veilige omgeving die u het volgende biedt:
living, keuken, 3 royale 2 persoonsslaapkamers met airco, 2 badkamers, grote veranda en een grote tuin met eigen privà© zwembad van ongeveer 28 m2. Aflopend tot een diepte van 140 cm.
Tibau do Sul ligt vlakbij de middelgrote badplaats Natal en zijn samen met de vakantieoorden Via Costeira en Ponta Negra de vakantiesensatie van 2009. Naast het tropische klimaat vindt u hier echt alles wat u van een exotische vakantie kunt verwachten.

Op onze veiling site maak je zelf de keuze.

Onze bezoekers kunnen op een veilige, maar vooral ook op een plezierige manier hun vrije dagen proberen in te vullen door een bod te doen op een dagje pretpark, een arrangement of een reisje welke hun aanspreekt. Iedereen vanaf 18 jaar kan gratis meebieden op de diverse aanbiedingen.
Uiteindelijk is de hoogste bieder de winnaar en kan het gewonnen arrangement, weekendje weg of wat dan ook geboekt gaan worden, in samenspraak met de aanbieder. Dit tegen het bedrag waarmee de winnaar de veiling gewonnen heeft.

U vindt ons gehele veilingaanbod op www.dagjeuitveiling.nl.

Dagjeuitveiling.nl
[email protected]