Oegstgeest, 26 maart 2010 KPD Automatisering introduceert KPDVisi om de communicatie rondom bouwprojecten te verbeteren. KPDVisi is een eenvoudig te gebruiken webapplicatie gebaseerd op de VISI 2.0 gecertificeerde Berry toolkit van Cenosco. De nieuwe software van KPD ondersteunt met een eenduidig stappenplan het versturen van alle formele berichten en bijlagen in de bouw. Daarmee wordt het totale bouwproces transparanter en de gemaakte afspraken beter traceerbaar.

VISI is het resultaat van een samenwerkingsproject tussen de brancheorganisaties CROW, CUR, SBR en bedrijven in de bouwsector, voor de ontwikkeling van een marktbrede digitale communicatiestandaard. à¢â‚¬Å“Sinds de introductie van VISI in de GWW- en later de B&U-sector, zijn wij actief betrokken geweest bij de ontwikkeling van die standaardà¢â‚¬, zegt Sjoerd Wiersma, salesmanager van KPD Automatisering. à¢â‚¬Å“Als vervolg daarop introduceren wij nu samen met Cenosco een laagdrempelige en schaalbare oplossing om snel met VISI aan de slag te kunnen gaanà¢â‚¬.

KPDVisi is net zo eenvoudig te gebruiken als een e-mailprogramma. De applicatie meldt automatisch de ontvangst van berichten en het verstrijken van de reactietijd. Via grafische flowcharts kunnen gebruikers overzichtelijk de volgorde van berichten en de status van transacties volgen, omdat alle communicatie in een projectarchief wordt opgeslagen. Tenslotte bevat KPDVisi nog diverse functies voor het genereren van managementrapportages en integraties met de backoffice. Meer informatie is te vinden op http://www.kpd.nl/kpdvisi.

Over KPD Automatisering
KPD Automatisering is al ruim 25 jaar ontwikkelaar en leverancier van software voor bestekschrijven, calculeren en plannen in de Bouw- en GWW-sector. Deze software is gebaseerd op de nieuwste Microsoft .NET technologie en voorzien van een CROW-keurmerk. KPD Automatisering levert ook een compleet dienstenpakket variërend van Plan van Aanpak schrijven tot en met de implementatie en nazorg.
Het bedrijf is een onderdeel van Brink Groep en gevestigd in Oegstgeest.
Meer informatie is te vinden op: www.kpd.nl.

NOOT VOOR DE REDACTIE
Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met:

KPD Automatisering
Sjoerd Wiersma, salesmanager
Telefoon: 06-22668965
e-mail: [email protected]

of met

AddIT Benelux
Peter Gloudemans
Telefoon: 06-53471777
e-mail: [email protected]