(Persbericht) Op donderdag 18 november 2010 om 19.30 uur is de volgende bijeenkomst van Kracht in Actie. Het thema van deze avond is à¢â‚¬Å“Jouw Baanà¢â‚¬ en het gesprek zal plaatsvinden bij à¢â‚¬Å“Stichting Cosmicusà¢â‚¬ op het Hofplein te Rotterdam, zij zijn tevens medeorganisator. LOKAAL, Webate, Bridgizz à©n Stichting Cosmicus nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn.

Het debat gaat over jouw baan. Denk je dat jongeren met een biculturele achtergrond meer moeite hebben met het vinden van de juiste baan? Of levert je achtergrond je juist voordelen op? Wat zijn jouw ervaringen? Hoe kunnen werkgevers in het personeelsbeleid rekening houden met verschillende achtergronden van werknemers? En wat kan de stad doen om jouw carrià¨re te stimuleren, al dan niet in crisistijd? Ga samen met deskundigen, politici en anderen over deze en meer vragen in gesprek!

In deze vierde bijeenkomst van Kracht in Actie gaan we jongeren, professionals en politici in op bovenstaande vragen, maar kijken we ook hoe de kracht van jongeren die het juist goed doen in Rotterdam meer zichtbaar kan worden; zodat niet de negatieve uitzonderingen, maar de positieve krachten de boventoon gaan voeren in de stad.

Datum: donderdag 18 november 2010
Tijd: 19.00 (inloop), start 19.30 uur
Locatie: Stichting Cosmicus (10e verdieping), Hofplein 33 3011 AJ te Rotterdam

Welkom: Dhr. Mehmet Cerit, Stichting Cosmicus
Inspiratie: Souad el Hamdaoui en Arjan Erkel
Gast: Wethouder Korrie Louwes (Arbeidsmarkt, Hoger
Onderwijs, Innovatie en Participatie)
Presentatie: Ahmed Larouz en Najoua Bijjir

Let op!
Deelname aan de bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is wel verplicht! Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier. Op www.krachtinactie.nl en op de bijgevoegde flyer is meer informatie te vinden.

Wij verwelkomen je graag op 18 november!