Vanaf donderdag 26 november tot en met donderdag 24 december organiseert Kroonluchteratelier De Rode Hoeve uit Oldebroek 'La Maison de Noël‘˜. Tijdens La Maison De Noël, oftewel ‘˜Het Kersthuis‘˜, zijn alle gebouwen waar de 800 oude en antieke kroonluchters hangen, voorzien van stijlvolle kerstdecoraties en unieke kerscreaties. De aanblik van de honderden fonkelende kroonluchters in combinatie met antiek, meubels en luxe woonaccessoires, brandende openhaarden en honderden windlichten zorgen voor een fantastische aanblik.
Kroonluchteratelier De Rode Hoeve beschikt inmiddels over de grootste collectie oude en antieke kroonluchters van Europa.

Bezoekers kunnen tijdens La Maison De Noël terecht in de ruimtes van zowel De Rode Hoeve zelf als ook de diverse bijgebouwen zoals de Jachthut, de Cottage, het Tuinhuis, de Finse Kota, het Bakhuis, de Veranda en de Achterkamer. Alle gebouwen staan verspreid in de 4.500 grote showtuin en zorgen in combinatie met bijzondere tuindecoratie, sfeervolle kerstdecoraties en brandende vuurkorven voor een unieke ambiance. La Maison De Noël biedt bezoekers de mogelijkheid om prachtige kerstcadeaus te kopen die gepresenteerd worden in een schitterende ambiance. Relaxen kan men zelfs letterlijk in de heerlijke massagefauteuils die her en der staan opgesteld.

Gedurende het hele jaar is Kroonluchteratelier De Rode Hoeve uitsluitend op basis van afspraak te bezoeken. Dit heeft alles te maken met de aandacht en tijd die eigenaar Gerrit aan‘˜t Goor aan zijn klanten wil bieden. Gerrit aan‘˜t Goor: à¢â‚¬Å“De ervaring leert dat, mensen, die zich oriënteren op de aanschaf van een kroonluchter, veel tijd nodig hebben en bovendien ook veel te vragen hebben bij het bekijken van de 800 exemplaren. Bij het maken van een afspraak stel ik de klant al een aantal vragen waar zij voorafgaand aan hun bezoek hun voordeel mee kunnen doen zodat ze beslagen ten ijs komenà¢â‚¬.
Tijdens La Maison De Noel bedraagt de entree € 3,50, inclusief koffie of thee met iets lekkers er bij.

De openingstijden van La Maison De Noel zijn: 10.00 tot 17.00 uur

De data waarop het Kroonluchteratelier is te bezoeken zijn:
Alle donderdagen, vrijdagen en zaterdagen vanaf 26 november t/m en met 24 december. Buiten de genoemde openingstijden kan men voor kroonluchters ook op afspraak terecht: 06-53777466 / 0525-633110

Kroonluchteratelier De Rode Hoeve
p.a. Bovenpad 10
8096 RN Oldebroek (Gld)
T: 06-53777466 / 0525-633110
W: www.kroonluchtercollectie.nl

Website: http://www.kroonluchtercollectie.nl