(Persbericht) Sterke groei in eCustoms Solutions vraagt om uitbreiding van personeel en ruimte

Capelle a/d IJssel, 18 mei 2011 KSD Software, wereldwijd marktleider in logistieke eCustoms Solutions, heeft vandaag een tweede vestiging in Nederland geopend. Deze uitbreiding, naast de vestiging in Zeewolde, is noodzakelijk om aan de sterk toenemende vraag naar de elektronische douanesystemen van het bedrijf te kunnen voldoen. Capelle aan den IJssel is een logische keuze, vanwege de logistieke activiteiten van (potentiële) klanten in Rotterdam en verwachte beschikbaarheid van personeel.

à¢â‚¬Å“Deze regio staat uiteraard bekend om de handelsactiviteitenà¢â‚¬, zegt Richard Groenendijk, die als Business Manager verantwoordelijk is voor de Nederlandse tak van het oorspronkelijk Noorse KSD Software.
à¢â‚¬Å“Vanuit deze tweede locatie verwachten we het contact met klanten te intensiveren en meer specialisten met praktijkkennis aan ons te binden. Door meer klantcontact weten we nog eerder en beter wat er bij onze klanten speelt en hoe ze het gebruik van onze systemen ervaren. Bovendien menen we hier in het westen snel onze nieuwe collega‘˜s te vinden.à¢â‚¬

Groei bijbenen
Door de aard van de dienstverlening heeft KSD Software voornamelijk langdurige klantrelaties. Om deze ook voor de toekomst te waarborgen, heeft de werving van professioneel en gemotiveerd personeel momenteel de hoogste prioriteit. Daarmee verwacht KSD de sterke groei goed te kunnen bijbenen. Een overzicht van de tien vacatures op dit moment is te vinden op de KSD Software website www.ksdsoftware.com/nl

Over KSD Software
KSD Software is wereldwijd marktleider in logistieke eCustoms Solutions voor middelgrote en grote bedrijven. Daarnaast ontwikkelt en implementeert het van oorsprong Noorse bedrijf Transport Management Systemen (TMS).
KSD Software is sinds 1976 actief in de logistiek. De specialisatie in douanesoftware dateert uit 1993 toen de eerste uit een reeks van grote wijzigingen in douanewetgeving plaatsvond. Sindsdien maken ruim 1.800 bedrijven in meer dan 34 landen gebruik van KSD Software toepassingen en diensten om hun supply chain te stroomlijnen en douaneaangiftes overal ter wereld elektronisch af te handelen. De eigen Customs Group bewaakt continu relevante wijzigingen in douanewetgeving om de producten en diensten up to date te houden.
Meer informatie over KSD Software is te vinden op www.ksdsoftware.com/nl

Voor meer informatie:
KSD Software International BV
Riviumstraat 101
Capelle a/d IJssel
Richard Groenendijk
Business Manager
Telefoon: 036 523 4405
Email: [email protected]

NOOT VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie, illustratiemateriaal etc. kunt u contact opnemen met:
Presscom PR & Marketing B.V.
Theo Vrugt
Erfstede 43b
3431 KG NIEUWEGEIN
Telefoon: 06-54 35 31 09
Email: [email protected]
www.presscom.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular