(Persbericht) Vlaardingse deelname door beeldend kunstenaars Carry van Delft en Frederic Fortanier

Van vrijdag 29 tot en met zondag 31 oktober a.s. vindt de 10e editie van Kunst en Living in Ahoy Rotterdam plaats, hà©t lifestyle evenement voor liefhebbers van kunst à©n levensgenieters met waardering voor de mooie dingen in het leven.

Het evenement kent een aansprekend deelnemers aanbod. Van toegankelijke en betaalbare kunst in een luxe setting door professionele kunstenaars, galerieën, woninginrichters, stylisten en tuinontwerpers. Maar ook stijlvolle bolides, workshops, lezingen, een Proeverijplein met wijnen, champagne en delicatessen. Kortom alles wat het leven aangenaam maakt is te zien en te koop op Kunst en Living.

Vanwege het 10-jarig bestaan is er een grote delegatie kunstenaars met hoogwaardige kunst. Wat betreft ´kunst uit Vlaardingen‘˜ tonen kunstenaars Carry van Delft en Frederic Fortanier hun moderne kunst gebaseerd en geïnspireerd op de natuur. (stand nummer 56) Voor alle bezoekers is het heel prettig dat op deze beurs de meeste kunstenaars zelf aanwezig zijn. Hierdoor krijgt men veel meer achtergrond informatie over het werk en de beleving wordt anders als je de maker van een kunstwerk kent.

Als U houdt van de ´quality of life‘˜ dan bent U van harte welkom eind oktober in Ahoy Rotterdam tijdens Kunst en Living 2010.
Kaarten met korting via www.kunstenliving.nl.