Kunstenaar Serge de Vries en tuinarchitect Marcel Bellert tonen beiden hun werk tijdens de open atelierroute op 16 en 17 mei in Apeldoorn.
Serge de Vries schildert abstract en realistisch. Marcel Bellert maakt betonobjecten. Het atelier van Serge de Vries aan de Langeweg 54 in
Apeldoorn vormt het decor voor deze bijzondere samenwerking.

Serge de Vries woont en werkt nu drie jaar in Apeldoorn. Dit jaar doet hij voor het eerst mee aan de open atelierroute. In het atelier aan de Langeweg werkt hij dagelijks aan zijn abstracte en realistische schilderijen. De tegenstelling is groot, maar tegelijkertijd zijn er raakvlakken. Het grote abstracte werk vraagt geduld en precisie. Dat geldt echter ook voor de kleine realistische schilderijtjes. De kunstenaar maakte het afgelopen jaar meer dan 100 realistische schilderijtjes die allemaal werden verkocht. à¢â‚¬à…“ Wat ik maak wordt verkocht, mijn naam op internet groeit. Dat wat in mijn atelier te zien is, is het nieuwste werk.

Serge de Vries leerde Marcel Bellert kennen doordat hij de tuinarchitect vroeg zijn tuin aan te leggen. De gezamenlijke passie voor kunst, maakte dat ze besloten samen mee te doen aan de atelierroute. Marcel Bellert maakt unieke betonobjecten voor de tuin. Marcel beschrijft beton als mooi materiaal om mee te werken, omdat het in elke gewenste vorm kan worden gegoten.

Geïnteresseerden worden uitgenodigd om op 16 en 17 mei tussen 11.00 en 17.00 uur een bezoek te brengen aan het atelier aan de Langeweg 54 te
Apeldoorn. Voor meer informatie http://www.sergedevries.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular