Kunstplatform I-Museum (www.i-museum.nl) heeft een nieuw initiatief gelanceerd: KunstopdeZaak(.nl).

KunstopdeZaak biedt reproducties van kunstwerken aan op canvas-prints, en heeft een zeer divers aanbod van kunstwerken. De werken op KunstopdeZaak zijn afkomstig van het kunstplatform I-Museum. Van de werken die op KunstopdeZaak.nl worden aangeboden heeft iedere kunstenaar expliciet toestemming gegeven voor verkoop van reproducties op canvas.

Het unieke van KunstopdeZaak is dat de kunstenaars meedelen in de opbrengsten. Op deze manier kan de kunstenaar extra inkomsten genereren zonder dat originele werken hoeven te worden afgestaan.

Aan de andere kant is KunstopdeZaak voor de doelgroep interessant omdat men kleurrijke kunstwerken kan aanschaffen voor een fractie van de prijs van het origineel. Daarnaast is het aanbod van kunstwerken zeer breed en divers. KunstopdeZaak.nl is in basis gericht op MKB en kleine ondernemers, maar ook particulieren zijn er van harte welkom uiteraard.

Aangezien niet alle kunstvormen geschikt zijn voor canvas reproducties heeft KunstopdeZaak zich beperkt tot de kunstvormen schilderijen, fotografie en tekeningen.

KunstopdeZaak hoopt met dit initiaitief de beleving van kunst toegankelijker te maken voor een breder publiek, en ondernemend Nederland in de gelegenheid stellen om kunst aan te schaffen voor een kleurrijke werkplek, tegen een zeer beperkte investering.

EINDE PERSBERICHT

#######################################

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met:

KunstopdeZaak.nl

Martijn Pulles
[email protected]
www.kunstopdezaak.nl
06 27357961

Website: http://www.kunstopdezaak.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular