De voor elke Bosschenaar bekende curiosa winkel La Folie in de Uilenburg krijgt de naam Global Antiek en Design.

Global Antiek en Design van Johan van Dartel is een succesvolle meubelwinkel in het voormalige Leen Bakker pand op het werfpad 6 in Den Bosch. Van Dartel gebruikte echter ook al enkele jaren de helft van het à¢â‚¬Å“La Folieà¢â‚¬ pand op de uilenburg nr.1 in Den Bosch voor zijn eigen onderneming. Nu Van Dartel de beschikking heeft gekregen over de gehele winkel in de Uilenburg is het voor de hand liggend dat deze ook Global Antiek en Design gaat heten.

à¢â‚¬Å“Het pand aan de Uilenburg nr. 1 past, na een kleine opknapbeurt, perfect bij de uitstraling van Global Antiek en Design. Het is een winkel waar je lekker even naar binnen wipt tijdens een wandeling in de Uilenburg. Je kunt er je ogen de kost kan geven aan bijzondere en exclusieve meubels, leuke accessoires, kunst, eigentijdse sierraden en heel veel kroonluchters. Global in de Uilenburg is een showroom waar we aan een groot publiek goed kunnen laten zien wie we zijn. En mocht een product op de Uilenburg niet voor handen zijn, dan is altijd de kans groot dat een klant wel slaagt in ons veel grotere pand op het werfpad 6à¢â‚¬, aldus Johan van Dartel.

Mocht u het leuk vinden om een keer te komen kijken? Een plattegrondje van de Uilenburg kunt u vinden op www.global-antiek.nl/contact.html