Finale onder leiding van Jack van Gelder in stadion Galgenwaard

De vier finalisten van de zibb Business Challenge 2009 strijden op 27 november in stadion Galgenwaard in Utrecht om de hoofdprijs twv € 50.000, waaronder een nieuwe bestelauto en een reis naar Parijs. Ze voeren nog een (geheime) crisisopdracht uit. De uitslag daarvan bepaalt in combinatie met het klassement wie de winnaar is. Te gast tijdens de finale is Frans van Seumeren, topondernemer en eigenaar van FC Utrecht, die vertelt over zijn loopbaan en het ondernemerschap.

De finale
De finalisten voeren met hulp van hun businessclub onvoorbereid een geheime crisisopdracht uit tijdens de finale. Wie na deze laatste opdracht van de zibb Business Challenge het klassement aanvoert mag zich de winnaar van de zibb Business Challenge 2009 noemen. Naast de bekendmaking van de winnaar (om 18:30 uur) staan er verschillende optredens en een netwerkborrel op het programma. Presentator van de finale is Jack van Gelder. Hij heet iedereen op vrijdag 27 november vanaf 14:00 uur welkom in stadion Galgenwaard.

zibb Business Challenge 2009
De ondernemers Christien Munters (BrenC), Rolf Rook (Topskinz), Richard Theuws (Merchandise.nl) en Dennis Vis (I&DT) strijden in de Business Challenge om de titel. In vier opdrachten (PR, sales, vrije opdracht en crisisopdracht) krijgen ze de kans om hun omzet te vergroten en de jury te overtuigen. De jury beoordeelt de opdrachten en geeft punten die meetellen in het algemeen klassement. Maar niet alleen de jury bepaalt wie de hoofdprijs twv € 50.000, de ´Van of the Year 2009‘˜ Fiat Fiorino en twee 1ste klas tickets naar Parijs wint.
Bezoekers van de website kunnen stemmen op hun favoriete ondernemer. Deze stemmen worden meegenomen in het eindoordeel van de jury.

Meld je aan op www.businesschallenge.nl om aanwezig te zijn bij de finale.
En vergeet niet de stemmen op jouw favoriete ondernemer.

Website: http://www.businesschallenge.nl/

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular