De luxe en trendy horloges van het Italiaanse merk LANCASTER zijn per 1 juli aanstaande ook verkrijgbaar in Nederland.
Importeur ITALCOMPANY.COM heeft de exclusieve rechten verkregen voor de Nederlandse markt.
Zijn grote bekendheid heeft LANCASTER gekregen met bijzonder exclusieve horloges, waarvan de topmodellen zijn ingelegd met edelstenen als robijn, saffier en zelfs echte diamanten. Het topmodel ´Pillola Deco‘˜ telt er maar liefst 694, een totaal van 3,59 karaat!
De moderne en trendy modellijnen van dit jaar zijn kwalitatief even hoogwaardig als alle andere LANCASTER producten, maar vallen in de populaire prijsklassen. Deze zullen als eerste op de Nederlandse markt worden geïntroduceerd.
De verkoop van LANCASTER producten zal vooral via juweliers en horlogewinkels plaats vinden, ondersteund door de officiële LANCASTER webshop van ITALCOMPANY.

De klanten van de webshop krijgen de mogelijkheid hun model uit te zoeken en bestellen in de online shop, om deze vervolgens bij de winkel in de buurt op te komen halen.
Zo krijgt de klant ´the best of both worlds‘˜; het gemak van het internet wordt gecombineerd met de persoonlijke service van de vakman.
Voor de vakhandel gelden bovendien aantrekkelijke condities.

Voor de retailers betekent dit een daadwerkelijke verkoopondersteuning via ´multi-channel‘˜ marketing. Retailers die geïnteresseerd zijn in de verkoop van de LANCASTER producten kunnen zich aanmelden via www.italcompany.com.

Postbus 226, 6660 AE Elst (Gld)
W. www.italcompany.com

M. +31 615 23 99 22
E. [email protected]

ITALCOMPANY is exclusief distributeur van LANCASTER horloges en lifestyleproducten in Nederland