(Persbericht) In 2011 heeft een bijzondere reisorganisatie het licht gezien: Gayaway, dà© touroperator voor homo en lesbisch Nederland.
Gayaway komt niet uit de lucht vallen, maar is een initiatief van twee vrouwen, die hun jarenlange ervaring in de reisbranche nu hebben toegespitst op een doelgroep die er nu nog vaak bekaaid vanaf komt.

Gayvriendelijk
Homo‘˜s en vooral ook lesbiennes die graag met gelijkgestemden op vakantie willen in een gayvriendelijke omgeving zijn bij Gayaway aan het juiste adres. Wij richten ons op mensen vanaf ca. 25 jaar, zowel singles als echtparen. De reisbestemmingen en accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd op gayvriendelijkheid. Door persoonlijke bezoeken en bindende afspraken waarborgt Gayaway een prettige vakantieomgeving. Zowel hotels als reisleiders zijn volledig op de hoogte.

Aanbod
Het aanbod varieert van stedentrips en zonvakanties tot duikvakanties, groepsreizen en geheel verzorgde rondreizen. Gayaway heeft diverse landen in haar pakket, ook landen waaraan mogelijk niet zo snel gedacht wordt. Het aanbod groeit met de dag en de huidige bestemmingen zijn al zeer de moeite waard. Denk bijvoorbeeld aan Tel Aviv, de officieuze gay capital van het Midden-Oosten, met jaarlijks een indrukwekkende gayparade in juni.
Gayaway is meer dan alleen een online reisbureau; wij geven graag persoonlijk advies, zowel per e-mail, per telefoon als op ons hoofdkantoor in Nieuwegein.

Gayaway is lid van de SGR, het Calamiteitenfonds en de IGLTA (International Gay & Lesbian Travel Association).

Kom kennismaken op onze stand op de Gaylife-beurs op 2 en 3 april in de Wester Gasfabriek in Amsterdam of kijk voor meer informatie op onze website: www.gayaway.nl. Telefonisch kunt u ons bereiken op nummer 030-6051826.