Het idee vanaf nu in de lucht
Twee startende Vianese ondernemers, Peter Theesing en Dennis Iliohan, werpen zich op als schakel tussen particulieren die een klus(je) uit willen laten voeren en zelfstandig ondernemers, veelal ZZP'ers, die deze diensten kunnen verzorgen. Het idee ontstond in 2008 toen à©à©n van de oprichters, Dennis Iliohan, zijn eigen woning aan het verbouwen was en hij ongewenst veel tijd verloor aan het zoeken naar de juiste vakmensen. Bovendien wist hij niet of de scherpste prijs was afgegeven. Na afronding van het project werden dezelfde vakmensen al snel doorverwezen naar vrienden en kennissen. Iedere keer opnieuw kon zijn ervaringen delen. Dit kon veel efficiënter vond hij en dat was het begin van het ontstaan van www.dienstveiling.nl, welke recent gelanceerd werd.

ZZP'er
De groep ZZP'ers in Nederland is de laatste jaren enorm gegroeid en deze groep zal naar verwachting alleen maar groter worden. Zelfs de recessie, die op dit moment heerst, zal deze groei niet kunnen ondermijnen.
Onderzoek leert dat een grote groep van deze vakmensen zich graag aansluit bij een dergelijk online platform. Acquisitie is immers niet meer nodig wat veel tijd bespaart. Dienstveiling.nl heeft veel gesprekken gevoerd met diverse vakmensen zoals Schilders, Metselaars, Stucadoors, Timmermannen en Hoveniers en op die manier de wensen van deze groep in kaart gebracht. Zo kon Dienstveiling.nl verder worden uitgedacht en doorontwikkeld.

Dienstveiling.nl - de lancering een feit
De lancering was een feit en Dienstveiling.nl zal nu trachten een sterke marktpositie te verwerven in 2009. Voorlopig richt Dienstveiling.nl zich nu nog voornamelijk op de sector die te maken heeft met alles in en om het huis, zoals schilders, timmermannen of hoveniers. Een opdrachtgever kan zowel een particulier als een ondernemer zijn. Dienstveiling.nl beschikt ondanks de recente oprichting over een dagelijks groeiend bestaan van onder andere schilders, metselaars, timmermannen, stratenmakers en hoveniers. Als iemand een klus te vergeven heeft en deze op de website plaatst zal Dienstveiling.nl deze doorspelen aan de opdrachtnemers uit het bestand. Deze kunnen een prijsopgave afgeven voor klussen die voor hen interessant zijn. Door de werking van de veiling kan de opdrachtgever altijd de scherpste prijs/kwaliteit verhouding krijgen voor zijn of haar klus.

Dienstveiling.nl zal zich op termijn ook op andere dienstverlenende sectoren gaan richten, zoals ICT, horeca en de auto- en motorbranche. De service is er al en zal in de nabije toekomst meer vorm gaan krijgen. Mocht er al iemand een opdracht plaatsen binnen à©à©n van deze categorieën dan gaat Dienstveiling.nl nu al actief opzoek naar opdrachtnemers binnen het betreffende vakgebied. Dit maakt Dienstveiling.nl onderscheidend van soortgelijke websites.

Contact voor meer informatie:

Dienstveiling.nl
Contactpersoon: Dennis Iliohan
Tel: 06-14148682
[email protected]
www.dienstveiling.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular