Den Haag 25 November 2007. Online naslagwerk met veel actueel nieuws, links en columns over visualisatie & animatie in het bijzonder en technische communicatie in het algemeen.

Nieuwe Portal:

Begin deze maand is de nieuwe portal visualisatie.startkabel.nl online gegaan. Visualisatiesoorten waar deze portal zich op richt zijn voornamelijk de beeld- & grafische uitdrukkingsvormen zoals animatie, illustratie, simulatie en virtual reality (VR) in relatie tot techniek & communicatie / e-learning applicaties. Qua rubrieken is visualisatie.startkabel.nl zodanig ingedeeld dat nu en in de toekomst meer gedetailleerde informatie over de branche op een snelle en efficiënte wijze voor de doelgroep toegankelijk gemaakt kan worden. Visualisatie.startkabel.nl brengt nieuws, artikelen en informatie etc. over producten en leveranciers die crossmediale vormen van technische communicatie en e-learning als kernactiviteit voeren.

 

Oud gezegde:

“Een foto zegt meer dan duizend woorden en een animatievisualisatie zegt het allemaal” is vaak de slogan in deze branche. Door het toepassen van (instructieve) animaties & visualisaties kunnen kennisinstellingen en techniek bedrijven ingewikkelde processen en producten sterk uitvergroot presenteren en in korte tijd met beeld, tekst en geluid begrijpelijk naar een doelgroep communiceren.

 

Beheersfilosofie visualisatie.startkabel.nl:

De beheerder van de nieuwe portal wil voornoemde doelgroep een digitaal naslagwerk bieden en heeft daarbij de ambitie de meest complete online visualisatie “vraagbaak” te worden binnen haar marktgebied. Interactie met de doelgroep is een belangrijk onderdeel van de beheersfilosofie van deze portal. Binnen de doelgroep zijn er waarschijnlijk veel unieke ideeën die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de verhoging van de kwaliteit van de portal. Visualisatie.startkabel.nl wil die ideeën graag horen en, indien mogelijk, verwerken in haar portal.

De URL is http://visualisatie.startkabel.nl/ . U bent van harte welkom op de nieuwe portal.

 

 

Visualisatie.startkabel.nl

Laan van Kans 37

2496 VB Den Haag

 

Contactpersoon: De beheerder

e-mail: [email protected]