Utrecht, 3 mei 2010 - Marc van Vliet (De Meern) en Peter Seuren (Tilburg) lanceren de meest veelzijdige duursportsite van Nederland: mijnsportplan.nl. De site komt voort uit passie voor duursport en het ontbreken van diverse interessante en interactieve toepassingen voor duursporters op het internet. Met mijnsportplan.nl creëren zij op het web een platform, waar de duursporter alles vindt om zijn /haar sport(en) optimaal en met plezier te kunnen beoefenen.

Uniek in Nederland
De site, welke is bedoeld voor hardlopers, wielrenners en mountainbikers, is niet alleen onvergelijkbaar voor wat betreft de weergave van alle sportevenementen in verschillende categorieën sport?. Ook in het daadwerkelijk actief benutten van gevonden informatie en de vertaling hiervan naar een persoonlijk sportplan is mijnsportplan.nl vernieuwend en uniek.

Meest veelzijdige duursportsite
Duursporters plannen op mijnsportplan.nl hun sportjaar. Via de persoonlijke pagina‘˜s kunnen leden evenementen en trainingen plannen in de online sportagenda, hiervoor vrienden uitnodigen, met sportvrienden een groep aanmaken en agenda delen, sportroutes uitstippelen en voortgang in prestatie en conditie bijhouden in het logboek. Ook is er de digitale sportprijzenkast waarin de leden foto‘˜s van eigen sportprestaties kunnen uploaden.

Sportevenement in beeld
Elk evenement heeft de beschikking over een eigen ´eventpagina‘˜. Evenementbeheerders vullen deze pagina zelf met tekst en uitleg over het evenement, een evenementlogo en zelfs een foto.

Mijnsportplan.nl is gratis