Samenwerkende onafhankelijk Nederlandse makelaars in Spanje lanceren een nieuwe Spaanse vastgoed portaalsite: www.123vastgoedspanje.nl.

Op 17 november jongstleden werd de samenwerking tussen onafhankelijk Nederlandse makelaars in Spanje bezegeld met de lancering van een nieuwe Spaanse vastgoed portaalsite: www.123vastgoedspanje.nl .

123vastgoedspanje.nl is een initiatief waarbij een selectie van het huizenaanbod op een overzichtelijke manier in de kijker gebracht wordt, gekoppeld aan een eenvoudige zoekfunctie. Indien het gewenste vastgoed niet gevonden wordt, gaan de makelaars, elk met een jarenlange ervaring en specialisatie in hun regio, op zoek naar huizen die aan de wensen van de klant beantwoorden, een unieke service.

Na een langdurige selectie van de juiste partner makelaars worden ondertussen meer dan 6.500 woningen in verkoop aangeboden. Hierbij worden alle Spaanse populaire Costas gedekt maar er is ook een zeer uitgebreid woningenaanbod in het binnenland.

De provincie Albecete bij voorbeeld is één van de minder bekende regio's in Spanje. Weinig buitenlanders vinden hun weg naar dit landelijk gebied vol olijfbomen en rust. Desondanks ligt de streek niet in een uithoek. De Costa Blanca en Valencia liggen slechts op iets meer dan een uur rijden van deze mooie omgeving.

Dankzij een partner-makelaar van onze vastgoed portaal, bieden we ook hier een selectie eigendommen aan. Vanaf 35.000 euro kan al een dorpswoning of boerderijtje gevonden worden. Wie het authentieke Spanje beleven wil met een beperkt budget, zal hier zeker zijn gading vinden. 123vastgoedspanje.nl wil dan ook meer zijn dan de zoveelste verzameling eigendommen.