Met trots presenteert eFusion MMOG GmbH de aankondiging van de opening van de Open Service van BlackShot Europa.

Op 12 Mei zullen alle Europese gamers eindelijk de mogelijkheid hebben om met elkaar van BlackShot Europa te genieten op Twowar.com. Na 2 maanden intensief testen en 3 gesloten beta fases, zijn we nu klaar om het spel voor iedereen beschikbaar te stellen middels een Open Service. Van 12 Mei kan ieder die wil zich via Twowar.com registreren voor BlackShot.

Speciaal voor dit moment zijn er een aantal extra‘˜s aan het spel toegevoegd. Deze verbeteren de mogelijkheden voor het hosten van spelrondes en ook nieuwe kaarten, wapens en uitrustingsstukken zijn toegevoegd.

Tot slot maakt de hele community kans op een splinternieuwe Apple iPad door BlackShot te spelen! En dit is slechts à©à©n van de geweldige prijzen die beschikbaar worden gesteld tijden de service opening.

eFusion MMOG GmbH kijkt uit naar de start van de Open Service en de toegankelijkheid van dit spel voor iedereen in Europa. Op 12 mei 2010 is het tijd voor BlackShot op Twowar.com!

Bedrijfsinformatie:
eFusion MMOG GmbH is de officiële Europese uitgever van NavyField Europa en Blitz1941 en heeft haar thuisbasis in Duitsland. Navyfield Europa werd gelanceerd in augustus 2007 en is inmiddels beschikbaar in bijna heel Europa. In 2009 heeft eFusion de militaire gaming portal www.twowar.com gelanceerd en een nieuwe game, Blitz1941 toegevoegd om nog meer te kunnen bieden aan ambitieuze, militaire MMOG spelers.
eFusion MMOG GmbH heeft haar focus op MMOGs en zal in de toekomst nog meer uitdagende, Koreaanse MMOGs uitbrengen op de Europese markt.

Contactgegevens:
eFusion MMOG GmbH
Mergenthalerallee 77
D-65760 Eschborn
Duitsland
Telefoon: +49 (0)6196 - 998690 - 0
Fax: +49 (0)6196 - 998690 - 9
Mail naar: [email protected]
Internet: www.twowar.com
CEO: Myoung Seon Lim

PR: Dennis Hilgersom
Mail naar: [email protected]