(Persbericht) Nooit meer verlegen om een cadeauwens.... Dat is de gedachte achter Wishlist.nl. Je kunt voor elke gelegenheid een Wishlist aanmaken, deze delen met je familie en vrienden en je zult nooit meer de vraag krijgen wat je voor jouw verjaardag wilt hebben. Dit kunnen ze snel en simpel op de on-line Wishlist zien. Via deze omgeving kunnen de cadeaus ook direct via internet gekocht worden bij de bekende winkels. Om je Wishlist nog eenvoudiger te delen is er een slimme Hyves gadget ontwikkeld die de Hyves gebruiker aan zijn of haar omgeving kan toevoegen.

'Het idee is al jaren geleden ontstaan en vervult een behoefte die iedereen herkent', aldus à©à©n van de oprichters Daniel Fischer. 'Hoe vaak krijg je de vraag wat je wilt hebben voor jouw verjaardag of met Sinterklaas of Kerst en, veel erger, hoe vaak weet je het op dat moment niet meer? Nou, dat is nu precies waar Wishlist.nl over gaat. Vaak weet je namelijk tussendoor wel dingen die je zou kunnen vragen en die kun je dan gemakkelijk toevoegen aan jouw Wishlist'. Om extra ideeën toe te voegen surf je gemakkelijk door de catalogus heen. Jouw vrienden en familie die jouw Wishlist hebben kunnen er voor kiezen om een bericht te ontvangen als je wensen hebt toegevoegd op de Wishlist.

Na jaren van denken besloot Daniel tussen Kerst en Oud en Nieuw in 2009 dat het nu toch echt moest gebeuren. Weer een jaar met alleen maar sokken en witte T-shirts zou te saai worden. Dat kon, en moest, anders. In Michon Cirkel vond hij zijn ideale compagnon. Deze ervaren bouwer van internetomgevingen wilde de uitdaging graag aangaan en samen gingen ze aan de slag. 'Ik zag duidelijk de behoefte die Daniel omschreef maar wilde er wel direct een complete omgeving van maken' aldus Michon. 'We hebben samen het idee van A tot Z doorgedacht totdat we op de huidige omgeving uit kwamen. Je kunt nu niet alleen jouw Wishlist bijhouden en delen maar ook direct al jouw vrienden via je Hyves omgeving op de hoogte brengen van jouw Wishlist. In de toekomst zullen we ook Facebook en een mobiele omgeving lanceren.‘˜ Aldus Michon Cirkel.

Niet meer met je mond vol tanden staan als iemand je vraag wat je wilt hebben en vooral gemak, veel gemak. Dat biedt Wishlist.nl!

Voor meer informatie: www.wishlist.nl