20e Editie Landgoedfair Beeckestijn 27 april t/m 1 mei 2008

Vooraankondiging Landgoedfair Beeckestijn 

                                             

Landgoedfair Beeckestijn:  27 april t/m 1 mei 2008

 

Landgoedfair Beeckestijn bestaat 20 jaar

 

Estate Events viert in de lente van 2008 het vierde lustrum van Landgoedfair Beeckestijn. Al twintig jaar is de fair dè plek om het nieuwe buitenseizoen in te luiden. In de stijlvolle entourage van het eeuwenoude park Beeckestijn genieten zij van sfeervolle workshops en stands met stijlvolle landelijke én luxe producten.

 

Heerlijk Buitenleven

In de 20 jaar dat op Landgoed Beeckestijn de Fair wordt georganiseerd, zijn er vele andere buitenbeurzen met een zelfde karakter bij gekomen. En toch blijft Landgoedfair op Beeckestijn ongeëvenaard. Niet in de laatste plaats vanwege de entourage van het sfeervolle en historische landgoed, met zijn eeuwenoude slangenmuur en vele bijzondere bomen en planten. Maar de Fair kenmerkt zich ook door het hoge niveau van de geselecteerde ondernemers, uit binnen- en buitenland. Bloemen, planten en kruiden van de beste kwekers bloeien uitbundig. Sfeervolle meubels, woonaccessoires en brocante zijn smaakvol ingericht in de stands. Mode in alle kleurschakeringen nodigt bezoekers uit voor een nieuwe look. Overal worden ambachtelijke hapjes bereid én gedeeld. Bijzondere workshops en demonstraties maken het heerlijke buitenleven nóg actiever.

 

De 20ste editie van Landgoedfair Beeckestijn wordt sfeervoller dan ooit. Zo wordt er heel veel live-muziek gemaakt. Theatergroepen en andere podiumkunstenaars bezorgen bezoekers een bijzonder kleurrijke dag. En uiteraard is er extra aandacht voor verwennerij. Zo komen er grote terrassen waar culinaire lekkernijen worden geserveerd. Wie liever in alle rust wil eten met een gezellige groep, trekt zich met een gevulde picknickmand terug op een zonnige plek. De focus van Landgoedfair Beeckestijn 2008 ligt meer dan ooit op een dag heerlijk buitenleven. Het wordt genieten van natuur, lifestyle, cultuur en cuisine. En dat in de mooiste tuin van Nederland!

 

Bezoekersinformatie

 

Fairadres

Landgoed Beeckestijn

Rijksweg 136

1981 LD Velsen-Zuid

 

 

Openingstijden                                                                                   

Zondag 27 april       : 10.00 uur - 18.00 uur

Maandag 28 april   : 10.00 uur - 18.00 uur

Dinsdag 29 april     : 10.00 uur - 18.00 uur

Woensdag  30 april: 10.00 uur - 18.00 uur

Donderdag 1 mei   : 10.00 uur - 18.00 uur

 

 Toegangsprijzen

Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar en kosten € 15,- per stuk. Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang.

 

Voorverkoop

Voorverkoopkaarten zijn vanaf 1 maart 2008 te bestellen via de website en kosten € 12,50 per stuk.

 

Rolstoelgebruikers

Het terrein van de Fair is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, echter niet elke stand zal even makkelijk te bereiken zijn.

 

Honden

Honden, mits aangelijnd, zijn welkom.

 

Organisatie

Landgoedfair Beeckestijn wordt georganiseerd door:

Estate Events bv

Postbus 1029

7301 BG Apeldoorn

Tel: 055 – 579 00 70

[email protected]

www.landgoedfairbeeckestijn.nl

 

 

Noot voor de Redactie

Voor meer informatie en / of  beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Juliëtte Bevelander- Roorda, tel: 06 – 21 21 29 41 of mail naar [email protected]