Aankondiging: Landsteinar Nederland BV, gevestigd in Den Haag, is op 3 september 2007 onderdeel geworden van K3 Business Technology Group, gevestigd in Groot Brittannië.  

K3 levert markt leidende, Microsoft gebaseerde software oplossingen aan retailers en productiebedrijven in het MKB. De Retail Software afdeling van K3 is ‘s werelds grootste LS Retail distributeur en grootste Microsoft Dynamics (voorheen Navision) distributeur in Groot Brittannië. De Productie Software afdeling is distributeur van SYSPRO producten, de bewezen markleidende software voor productiebedrijven in het MKB. K3 is lid van Microsofts Inner Circle, dat bestemd is voor de top 60 verkoop partners wereldwijd.

 In 2004 kocht K3 retail software leverancier Alpha Landsteinar Limited, die nu geheel de afdeling Retail Software vormt. De werving van Landsteinar Nederland BV wordt door de aandeelhouders gezien als een aanvulling. Dit omdat beide bedrijven de zelfde Microsoft Dynamics gebaseerde retail software oplossing verkopen en ondersteunen.

 Als onderdeel van K3 zal Landsteinar sterker worden omdat additionele middelen aangeboord kunnen worden, de kennis zal vergroten en de connectie met Microsoft zal groeien. Dat zal helpen om de ondersteuning en service naar klanten te vergroten.

 De voormalig eigenaren van Landsteinar zijn nu aandeelhouders van K3 Business Technology Group PLC. Het huidige management zal gehandhaafd blijven en de visie van Landsteinar, “Enabling retailers to achieve their full potential” zal onveranderd blijven, net als de missie “To be a partner for ambitious retailers by delivering high quality software solutions and expertise”. 

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular