(Persbericht) Met ingang van oktober 2010 is Derk Heine benoemd tot General Manager van Lasent B.V. te Purmerend. Zijn aanstelling is voortgekomen uit de wens de structurele groei te continueren en om de dienstverlening nog beter aan te laten sluiten bij de wensen en behoeften van de marktsegmenten waar Lasent in opereert, computerruimtes en datacenters. Het ontwikkelen van nieuwe strategieën en een bredere blik op nieuwe trends en ontwikkelingen in de markt zal moeten leiden tot verdere groei van de onderneming.
Derk Heine heeft ruim 11 jaar intensieve ervaring opgedaan in de Internationale Telecom markt met housing- en hostingoplossingen als essentiële componenten. Hij was hiervoor 3 jaar werkzaam als International Account Director bij Getronics waar hij verantwoordelijk was voor 2 Corporate sectoren. Daarvoor werkte hij sinds 1999 als Corporate Accountmanager bij Easynet Global Services Ltd.
Lasent is expert in het ontwerpen, realiseren en beheren van computerruimtes/serverruimtes en datacenters. Meer informatie over dit bericht kunt u per mail opvragen bij [email protected]