(Persbericht) Computerruimte- en datacenterspecialist Lasent gaat de gasblusinstallatie leveren voor het Signet Datacenter.

Om de kwaliteit van de datacenter faciliteiten verder te verbeteren zal het Datacenter in Son voorzien worden van een automatische gasblusinstallatie. Sinds 1994 is Signet dà© Internet Service Provider voor de zakelijke markt. Met circa 20 landelijk dekkende glasvezel- en diverse DSL netwerken in het assortiment beschikken zij over de grootste netwerk dekking in Nederland.
Naast Internet toegang bieden zij een compleet dienstenpakket over deze netwerken: IP VPN, MPLS VPN, VOIP, PIN en Alarm over IP. In 2008, 2009 à©n 2010 zijn zij door Eurofiber uitgeroepen tot à¢â‚¬Å“Beste Service Providerà¢â‚¬!
Daarnaast biedt Signet vanuit haar datacenter Back Up Online, Hosting, VPS en Anti-spam/Anti-virus.

Lasent gaat op locatie een automatische gasblusinstallatie leveren welke aangestuurd zal worden door een combinatie van aspiratie- en optische rookmelders. De installatie zal nog dit jaar geleverd en in bedrijf worden genomen.

Lasent is expert in het ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren van computerruimtes/serverruimtes en datacenters. Meer informatie over dit project kunt u per mail opvragen bij [email protected]
Meer informatie over Lasent kunt u vinden op http://www.lasent.nl