(Persbericht) Laura Estevez staat met eigen pop drie avonden in een uitverkochte Paradiso. Bijna vijfduizend muziekliefhebbers laten zich maar al te graag betoveren door haar soul, blues en rock 'n' roll die ze met verbluffende stemgeluid en spetterende uitstraling brengt.
Laura zingt over foute mannen, de liefde, drank en de nacht in de stad.

Sinds de showcase in juni (Cafe Pakhuis Wilhelmina) is alles in een stroomversnelling geraakt.
Laura en haar band zijn klaar om Nederland te gaan veroveren. Met getalenteerde en ervaren muzikanten zoals Patrick van Herrikhuyzen (Van Dik Hout) en Angelo de Rijke (Anouk), staat de formatie als een huis.

Normaal gesproken De Dijk zich niet met welke band het voorprogramma verzorgt. Dat doen de programmeurs van de zalen altijd zelf.
Omdat het hier toch wel gaat om hun "thuiswedstrijdfeestje", bemoeit De Dijk er zich in Paradiso wà©l mee, uiteraard in overleg met de programmeur van Paradiso.
Wanda Bommer, boeker van De Dijk vertelt:,,Heel toevallig liep ik tegen het einde van de showcase van Laura de drummer van De Dijk, Antonie Broek, tegen het lijf. Dus ik zeg: 'Leuk bandje he?' Waarop hij antwoordt:,,Misschien een goed voorprogramma voor Paradiso?'' Twee zielen à©à©n gedachte dus."

Laura Estevez (28) heeft er een tijdje over gedaan om te durven zeggen dat ze zangeres is: 'Ik moest die drempel over.' In het verleden heeft Laura veel feestjes georganiseerd en een radioprogramma gepresenteerd. Maar altijd was een zangcarri à¨re het grote plan.
In het Amsterdamse nachtleven ontmoette ze veel mensen die bezig waren met muziek. 'Ik kan zingen, maar ik heb er heel lang aan getwijfeld of ik wel zelf nummers kon schrijven. Toen ik besloot me daar toch aan te wagen, heb ik een aantal mensen gebeld. En die belden dan weer hun vrienden. Zo hebben we tien nummers gemaakt die ik zo vaak mogelijk wil spelen met mijn band.'

Binnenkort bestormt zij verschillende podia. Op dit moment zijn er nog kaarten verkrijgbaar voor Laura Estevez and Band op donderdag 9 december om 21.00 in Cafe Pakhuis Wilhelmina.

Noot voor de redactie:
Contactpersoon/manager:
Keije van Hoorick
0031-(0)6-55728431
[email protected]

Persfoto's op aanvraag beschikbaar