Laurisa®  laat haar laatste ontwerpen zien op het Walk of Life Event
 
Hoorn, 13 november 2007 – Modehuis Laurisa zal voor het eerst haar unieke ontwerpen laten zien op 23 november 2007 tijdens het Senegal Walk of Life-event in Zandvoort.
 
Het event, waar vertegenwoordigers van politiek en bedrijfsleven aanwezig zijn, heeft als doelstelling om de aanwezigen te informeren over dit initiatief van Senegal Foundation in samenwerking met hogeschool In Holland ter promotie van het leerschool project.

Tijdens dit event van 20:30 tot 22:30 uur zal de collectie van Laurisa Inspired worden getoond. Laurisa zal een modeshow houden, waarbij creaties als avondjurken en couture kleding worden getoond.
 
Over Laurisa:
Laurisa is een nieuw label dat zich sinds 2006 heeft gespecialiseerd in
het ontwerpen van mooie vrouwelijke kleding waarbij hoogwaardige materialen
worden gebruikt. Naast het ontwerpen en vervaardigen van kleinschalige collecties (haute couture) in opdracht van de klant werkt Laurisa hard aan een eigen collectie onder de naam Laurisa Inspired. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel dus betreft het een label in het hogere segment. De collecties worden in kleine oplages vervaardigd waardoor exclusiviteit gewaarborgd is.
 Over Senegal Foundation:
Contact informatie:
Laurisa Inspired
Bijlage: avondjurk